6 Ekim 2008 Pazartesi

nedir bu tribünde ki kavga #2


nedir bu tribündeki kavga başlığı altında yazmıştık ilk yazılarımızı. aradan tam 2 ay geçmiş. 2 ay boyunca bir sürü bildiri yayınlandı. zaman zaman ortam gerildi, zaman zaman yumuşadı. son kayseri maçında ortam yine gerildi iyice. korkulan olaylar olmadı ama gariplikler kol gezdi. söylentiler çıktı ortaya.

hani şu anadoludan gelecekleri söylenen adamlardan bahsediliyordu. gelmiş o arkadaşlar. maraton e blogun en üstüne kümelenmişler. aynı blogun en altında da başka bir grup var. ortada da gfb. tribünlerin en üstünde çatıya yakın yerde bir yürüme koridoru bulunuyor. burası heralde teknik elemanlar için. bu koridorlarda kayserispor ve dinamo kiev maçlarında elinde kameralı elemanlar yerleştirilmiş. olayın çıktığı yere zoom yapıp yakın plan çekim yapmak amacıyla. fakat korkulan olmadı ve olay yaşanmadı tribünlerde. bir de etliye sütlüye karışmayan, herhangi bir taraftar grubuna üye olmayan kesim var. bu kişiler kayserispor maçında tepkisini alkışla gösterdi.

şimdi gelelim söylentilere. mayısta kongre var. kongreye kadar kaynayacak tribünler. tahir kıran aday olacak söylentileri var. takımın şu durumunda da muhalifler artıyor kongre üyeleri arasında. olayların perde arkasında ve hem gfb hem de aziz yıldırım cephesinde kongre hazırlıkları yatıyormuş.

benim korkum kulübün 10 yıl önceki haline dönmesi. senelik başarılar, istikrarsızlık, devamlı kaos ortamı. hani şu hergün ne olacak bu fenerin hali sorularının sorulduğu günler. umarım dönmeyiz o günlere. çünkü olan islam çupi pembeliğindeki taraftara oluyor.

Hiç yorum yok: