5 Ekim 2008 Pazar

iflas


bugün fenerbahçe futbol takımı iflas etmiştir. bir şeylerin değişmesi gerekiyor. türkiye'de akla gelen ilk değişim hocadan başlar. aziz yıldırım'ın da çok sevdiği bir şeydir hoca değişimi. benim bir çırpıda saydığım 9 hoca göndermiştir yönetimi boyunca. bunların 7 si 6 sene önce yollandı (löw, r.dilmen, zeman, turhan sofuoğlu, mustafa denizli, lorant, oğuz çetin). son 5 senede 2 hoca gönderdi (zico, daum).

aziz yıldırım sezon devam ederken teknik ekip değişiminin fayda getirmediğini de bir çok kez görmüş birisi. bunun üstüne aragones'in tazminatı eklenince zannetmiyorum hoca değişimi yaşansın. aragones istifa ederse o ayrı tabi.

aragones maçtan sonra ''bu bir çalışma işi. bizim takımın içinden petrol çıkaracak halimiz yok. bunu düzeltmek için daha fazla çalışmak, daha fazla bu işin üzerine gitmek gerekiyor. benim zaman isteme nedenim budur.'' demiş. eldeki kadronun yeterli olmadığından dem vurmuş. kayseri maçı öncesi sağlam olan orta saha oyuncularına bir göz atalım. göbekte kullanabileceğin selçuk şahin, deniz barış, maldonado, gürhan ve emre belözoğlu var. emre ve gürhan dışındakiler yaratıcı özelliği olmayan oyuncular. bence hoca haksız sayılmaz.

ufak bir espiri ile bitirelim yazıyı. platini geçen sene ''10 yıl sonra yeni bir real madrid izlebiliriz'' demişti fenerbahçe için. gerçekten yanılmamış. şu an fenerbahçe makalele sonrası real madrid'e ne çok benziyor arkadaş.

1 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

PLATİNİ'nin nefesi kuvvetliymiş takımı bir okduu pir okudu