8 Ağustos 2008 Cuma

nedir bu tribünde ki kavga


fenerbahçe tribünleri son yıllarda kopuk. birbirine eşlik etmeyen 52 bin taraftar var tribünlerde. migros tribününde bir sıkıntı var yıllardır biliyorsunuz. buranın koltukları kombine olarak satılmıyor. son icraat ise fahiş fiyatlarla bilet politikası. bir arkadaşım var. yıllardır tribünün içinde. bağlı olduğu tribün grubunda önemli bir konumunda şu an. hangi tribün grubuna üye olduğunu söylemeyeceğim. olayların iç yüzünü ondan öğrenmek istedim. arkadaşımın sağlam bir kaynaktan aldığı habere göre aziz yıldırım genç fenerbahçeliler'i bu sene tamamen silmek istiyormuş. gfb biliyorsunuz bu seneki fiyat politikası nedeniyle maraton e bloga geçti ve maraton e blog şu an da tamamen kombine. mtk maçında maraton e blog için ücretsiz biletler basılmış. amaç burada bir kargaşa yaratmak. bu tribün kameralarla kayıt altına alınıyormuş. burada oluşabilecek kargaşalar ileride delil olarak sürülecek. kombine iptalleri olabilirmiş.

bir de kill for you (kalbinde fenerbahçe'yi yaşatanlar) grubu var. takdir edilen, sevilen, beğenilen bir grup. gfb maraton e bloga geçince, kfy den bir bölüm maraton alta, bir bölümde fenerium tribüne geçmiş. resmen dağılma aşamasında şu an da kfy. kfy gibi gruplar sadece fenerbahçe'ye değil her takımın tribünlerine lazım.

diğer tribünlerdeki grupların arasında da gerginlik tırmanıyormuş. fenerbahçe yıllardır yönetim olarak gruplardan çekti. yeni başkan yok şu gruptan, yok bu gruptan, şu grup bunu destekliyor, bu grup onu destekliyor, falan filan. hep bir köstek olma durumu vardı. şimdi bu grupların etkisi azaldı ama trbünlerde ki grupların farklı sesleri ortaya çıktı. dileğimiz tribünlerin, hep destek tam destek konumuna gelmesi.

Hiç yorum yok: