19 Aralık 2008 Cuma

UEFA Kupası 5. Maçlar



Grupların son maçları sonrasında gruplar sürpriz dizilişlerle sonuçlanmış. Schalke, Benfica, Sevilla gibi takımların gruptan çıkamaması, Milan ve Valencia'nın beklendiği gibi gruplarını lider tamamlayamamaları, Feyenord'un grubu puansız kapaması gibi. Bu yılın önemli çıkışları ise Metalist Kharkiv ve Twente'den geldi. Beşiktaş'la eşleşene kadar adını bilmediğimiz Metalist grubu lider tamamladı. Twente gibi ortadirek bir Hollanda takımı da PSG, Racing Santander ve Schalke'yi aşağı alarak grubu ikinci bitirdi.


UEFA Kupası'nda gruplarda son maçlar yapıldı, grup birinci, ikinci ve üçüncüleri belli oldu. Aşağıdaki tabloda birinciler, ikinciler, üçüncüler ve Şampiyonlar Ligi'nden gelenler mevcut. Grup birincileri üçüncülerle, ikincileri ise Şampiyonlar Ligi'nden gelenlerle eşleşecek. Kuralar yarın 14.30'da.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it was a Sevilla´s disaster and of course it was dramatic the last minute at Santander, when all the fans thought that Racig would play the next round, psg scored a goal and besides Manchester City scored to Racing....
Galatasaray will beat Girondins, no doubt.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)