16 Aralık 2008 Salı

Kısa Kısa


  • Massimo bu sabah itibariyle Doğubayazıt'a yola çıktı. Başka bir deyişle ben bu satırları yazarken o çok uzaklarda olacak. Muhtemelen şu an Erzurum - Ağrı arası bir yerlerdedir.

  • Gitti gitmesine ama uçağa binmeden konuşamadık kendisiyle. Telefonumun IMEI numarasını klonlamışlar ve kullanamıyorum şu an telefonumu. USB'den telefona bulaşan bir virüsün sebep olduğunu tahmin ediyorum.

  • Dün gece FOX TV'de Tribün Ateşi'ni izledim. Önce Fenerbahçelilere sonra Galatasaraylılara birer transfer haberi verdiler. Sonra programın sunucusu yönetmene seslendi "Beşiktaşlılara da bir transfer haberi verelim, bekliyorum" diye. Yönetmen gecikmeden Beşiktaş'a da bir transfer ayarladı. Çay söylese bu kadar çabuk gelmezdi ama.

  • Juventus - Milan maçı vardı Pazar gecesi. Şükrü Saracoğlu'ndan çıkıp ikinci yarıya yetişirim umuduyla Gebze'ye geldim. İkinci yarının başlangıcına yetiştiğim için mutluydum ama gel gör ki NTV Spor kanal listesinden kaybolmuştu. Maç sonrası geri geldi sağolsun. İyi ki artizlik yapıp maça gitmemezlik etmemişim...

  • Mehmet Yıldız geçen hafta Beyaz Show'daydı, transfer kokusu mu diyorum yoksa...

  • TOEFL sınavına kaydımı yaptırdım dün, 10 Ocak'ta Ankara'da giriyorum. Eğer işler istediğim gibi ilerlerse seneye bu zamanlar İsveç liglerinden haberlere yoğunluk verebilirim.

  • Gökhan Emreciksin'in Fenerbahçe transferini yazmış gazeteler. Gazetelerden ziyade NTV Spor da yazmış. Kendisini çok tanımıyorum ama yetenekli olduğunu söylüyorlar. Bir de son 2 maçta şut kabiliyetini gördüm. Sağda Kazım Kazım oynayacağına Gökhan Gökhan oynasın derim.

  • Zaman zaman ben de Ersan Çelik gibi olmak istiyorum, az konuşayım en çok ben biliyorum sansınlar istiyorum.

  • Gittigidiyor'dan bir Laptop Soğutucu aldım, yanında hediye olarak dijital ateş ölçer gönderdiler. Bir şey mi demek istediler acaba?

  • Lugano'yu çok seviyorum.

  • AROG'a hala gidemedim ama Cem Yılmaz'ın "Bu filmin ilk yarısında patlamış mısır yiyebilecek babayiğit varsa buyursun" lafı beni acayip cezbetti.

  • Bir de Issız Adam vardı. İyi gibi, değil gibi, duygusal gibi, tırt gibi. Ama gitmeyin demem, sevene de niye sevdin demem.

  • İlk maddede de belirttiğim gibi bloga şu andan itibaren tek kişi devam ediyorum. Massimo baya bir süre okuyamayacak bile. İkimizin de işi zor gibi. O biraz daha üşüyecek, ayrı mesele.

6 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Transferden kolay bir şey yok zaten bizde. Ismarlama oluyor hepsi..

Gökhan Gökhan süper bence de Kazım Kazım oynamasın..

ygtylmz dedi ki...

Tüm blog yazarları keşke bu şekil bilgiler versin . Okurken en çok zevk aldığım yazılar . diğer insanların hayatı beni neden bu kadar ilgilendiriyor anlamış değilim :):) Süperdi .

ziggytheking dedi ki...

bu maddeleme olayı her zaman tutmuştur. ben de çok severim. daha sık kısalaman dileklerimle :)

ve bu laptop soğutucu hakkında birkaç görüşü yine bu kısa kısa arasında bildirirsen sevinirim. termometre için yorum yok. iyi güldürdü akşam akşam! :)

stingachu dedi ki...

kisa kisa'lari ben de cok seviyorum, baska yazan var mi, onlari da okuyayim haksizlik olmasin:)

UzunPaslar dedi ki...

Ne diyeyim, Allah ikinize de yardımcı olsun.

Tribün Ateşi ise tam bir komedi. Ben, Galatasaray'a Juninho'yu getirdikleri an kanalı değiştirdim. Diğer transferler kimlermiş göremedim.

Sencer Yücel dedi ki...

@yiğit yılmaz: teşekkürler, biriktikçe paylaşırım tekrar.

@ziggytheking: ilk gün iyibariyle soğutucu işini görüyor gibi. laptop standı alma niyetindeydim, fanlı soğutuculara rastladım. rexpo'nun çok çeşitli soğutucu serileri var, bir göz atmanızı öneririm.

@stingachu: geowyns'un "açık ekmek" serisi var aynı bu şekil, öneririm.