6 Aralık 2008 Cumartesi

Emre Sevdalıları


"Bizler de insanız bizler de hata yapabiliriz ama kimsenin benim şerefimle alakalı konuşmasına tahammül edemem. Buraya geldiğimizde sağolsun taraftarlarımız bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar. Ama daha önce formasını giydiğim bir takımın taraftarı benim şerefimle ilgili ağır bir şekilde konuşunca yumruklaştık. Evet belki kötü örnek oldum ama buna engel olamadım."

Emre'nin Fenerbahçe'de oynamasından rahatsız olan Fenerbahçeliyi de Galatasaraylıyı da anlarım. Ama bunu anlamıyorum, bir Newcastle taraftarının gelip Fenerbahçeli kılığında kendisine sözlü saldırıda bulunması. Sorsanız "bize gelmesin de nereye giderse gitsin" der kendisi. Bitsin artık bu işler...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ropörtajı dinledim ben de tebrik ederim bu güzel ayrıntıyı kaçırmıştım. kinayeli ve hoş olmuş. anlamıyorum zaten 'daha önce formasını giydiğim bir takımın' ifadesi bir mecburiyet mi galatasaray yada kinayedeki gibi newcastle demek halihazırda oynanan takıma saygısızlık mı oluyor.

srbstnsrlr

Sencer Yücel dedi ki...

oynanan takıma saygısızlık değil ama daha fazla dallanması istenmeyen bu olayı körükler heralde. zira o laftan bile gocunacak niceleri var.