14 Aralık 2008 Pazar

Barcelona : 2 - 0 : Real Madrid


ramos'un elindeki mevcut kadro belki de bunu gerektiriyordu. santraforsuz oynuyorsun barca'ya karşı. kırılgan bir ortasaha da cabası. metzelder yaslandığı zaman geçmen zor. yanında bir de cannavaro var tabi. orta alanda messi'ye sağlı sollu giriştiler. derbi bu olacak o kadar diyelim. ilk yarı top barca'da ama pozisyon bulmakta çok zorlanıyor barca. bu tür maçlarda bazen dikkat edilmeyen topçular golü yazabilir. toure ve abidal değerlendiremediler pozisyonlarını. orta sahaya palanca takviyesi bile iş gördü real de.


şu drenthe... talento ile anlaşamadığımız adam. valla billa kötü topçu bu drenthe. saint etienne topçusu bence. real madrid van nisterooy'u aradı. huntelaar açığı kapatır mı bilemem. oynayamaz gibi geliyor huntelaar real'de. gerçi henry'in de barca'da oynayamayacağını düşünüyordum ama bu sene çok formda. bu maçta da çok iyi oynadı henry. real sadece van nisterooy'u aramadı. real baptista'yı bile aradı bu maçta. orta sahada alış veriş yapabilecek, topu ayağında tutabilecek oyuncusu yoktu bu maçta. eto'o da gömülü savunma arasında kaldı. gol dışında pek numarası yoktu.


oynatmamak için çıkan real istediğini alabilirdi bu maçta. eğer ki ramos'un elinde bir ortasaha bir de santrafor olsaydı beraberliği alırdı da. tabi casillas'ı unutmamak lazım. kalecileri değiştirsen maç çoktan kopmuş olabilirdi.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
the normal result, since FC Barcelona is playing very well and Real Madrid is like a "small" team at this moment.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)