18 Kasım 2008 Salı

kısa kısa



- ilk önce futbol blog programını sunan ali okancı ve bülent timurlenk'e 5. programda bizi tanıttıkları için teşekkür edeyim kendi şahsım ve talento adına. 40 dakikaya çok şey sığdırıyorlar. ileride daha çok zaman alırlar inşallah.

- babam bazen odaya giriyor ''napıyon'' diye soruyor. ben de ''oyun oynuyorum baba'' diyorum. ''koca adam oldun hala oyun oynuyorsun, ders çalışsana'' diyecekmiş gibi bakıyor. çünkü böyle demesi artık bi anlam ifade etmiyor. bende ''napayım ders mi çalışayım'' diyorum. keşke okul bitmeseydi bee...

- malzeme dersimize giren irfan yükler hocamız vardı. kendisi hasta fenerbahçelidir. okula başladığımız ilk sene, ilk derste fenerbahçe'nin şampiyon olduğu senelerde kasmadığını, sınıf geçirme oranının yüksek olduğunu söylemişti. o sene daum'un da ilk senesiydi ve fenerbahçe şampiyon oldu, bense dersten kaldım. ertesi sene ikinci şampiyonluğu yaşadık ama ben yine dersten kaldım. söz konusu dersi denizli'de şampiyonluğu kaybettiğimiz sene geçtim. ertesi sene asansörde karşılaştık hocayla. beni iki sene bıraktığını ama şampiyonluğun gittiği sene geçirdiğini söyledim. bana ''demek ki sen tura hazırlanmaşsın sen'' dedi. bizi unutma hocam. bizim dönemimizde 4 yılda 3 şampiyonluk gördün.

- 1/2/3 aralık günü tuzla'da yedek subay sınavı var. daha önce gidenler 1 aralıkta gitmeyin kalabalık oluyor diyor. gidecek olanlara duyuralım. ben optik formda yedek subay kutucuğunu işaretliyeceğim. bakarsın iyi bir yere düşeriz, 1000 küsür lira para alırız. şu kriz zamanında iş bulmak zor. makul bir seçenek gibi duruyor.

- mustafa belgeseli izledim. izledim izlemesine de saatlerce tartışlacak bir şey yok. ayrıca hurraaa diye sinemaya koşturmacılık bir yapıt değil. tv dekiler tipik atatürk üzerinden program çevirmece, reyting almaca.

- yemekteyiz programı son zamanlarda gözüme takılanlardan. ev de çok boş kalınca çerezlik niyetine izlenesi bir programa ama suyunu çıkarmışlar. anlıyorum reyting, izlenebilirlik falan ama bu oyunculuk niye. zaten yemek yapmayı bilmeyen 5 kişiyi toplamışsınız program yapıyorsunuz. neden yarışmacılar bi de tiyatro çeviriyor. oysa ki hasan denen zat-ı muhterem kendi gibi dursa, bokunu çıkarmasa götürüyor programı.

- bu haftanın şarkısı nirvana'dan gelsin... love buzz...

3 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
I have "linked" your blog in my blog too.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Cenky dedi ki...

Askere gidince özleyeceğiz seni, umarım gönlüne göre bir yere düşer, huzurla yaparsın askerliğini.

İlker Yılmaz dedi ki...

sağol cenky. bende sizleri özleyeceğim.