6 Kasım 2008 Perşembe

Şampiyonlar Ligi: 4.maçlar, 2. gün


mücadele etmeyen takım yok şampiyonlar liginde. aalborg, tribünleri sahaya yakın, küçük ve şirin stadında villarreal'e meydan okudu. harika bir frikik golüyle beraberliği yakaladı.
man. uni. ise ufak bir rotasyon yapmış. berbatov ve rooney yedek başladı maça. van der saar ise kadroda yoktu. sonuçta sıradan bir şampiyonlar ligi maçından daha fazlası idi bu maç iskoçlar için. güzel bir golle öne geçtiler. ikinci yarı fergi yıldızları yavaş yavaş oyuna aldı. top yekün bastırmanın sonucunda giggs 84 de takımına puan kazandırdı.


fiorentina'nın mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maçtı. fiorentina maça çok iyi başladı. golü de buldu. golden sonra da 2. golü bulabilecek pozisyonlarıda yakaladı. bayern yavaş yavaş toparlandı ve ilk yarının sonlarına doğru onlarda ataklarını sıklaştırdı. ikinci yarı bayern üstünlüğü ile geçildi. beraberlik normal bir sonuç bu maç için. fiorentina şimdi steau ile 3. lük yarışında.
lyon güle oynaya kazandı. fenerbahçe nasıl geçen sene psv'yi yendiyse bu da öyle bir maça benziyor. kötü bir juninho frikiği gördüm o bile gol goldü. alex ile birlikte türünün son örneği.


dinamo kiev 90 da teslim. bu takım için tecrübesiz diyeceğim ama ecrübesiz değiller. dakika 90 dinamo hala bastırıyor. beraberlik yeterdi onlara. zira karda kışta fenerbahçe ile oynayacaklar. kontra atak takımını kontra atakla yendi porto. maçın en komik hareketi ise lucho'nun gol sevinciydi. golden sonra formasını çıkardı kaptan. ikinci sarıdan kırmızıyı yedi. fener için iyi haber bu.


zenit 3 maçta yapamadığını bu maçta yaptı ve gol yemeden golleri buldular. 3. lük maçına çıkmışlardı ama juve'nin galibiyeti onları ikinci de yapabilir.
del pierro için ne söylense azdır. onun formunu üst noktaya taşımak için juve'nin daha mütavazi bir takım olması gerekiyormuş oysa ki. 2 maçta real'i tek başına yendi. büyük kaptan gerçekten.

Hiç yorum yok: