26 Kasım 2008 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi: 5.maçlar, 1. gün


şampiyonlar liginde evinde oynayan takım her zaman avantajlıdır ve galibiyete yakındır. güç farkı ne olursa olsun. aaborg çatır çatır mücadele ediyor. yapabileceği en iyi işi yaptı bu grupta. bir dönem biz de böyleydik. rapid wien'i falan yenerdik evimizde. juventus'a karşı çatır çatır oynardık. hey gidi günler hey.
villarreal ve mancheter united arasında bir sihir var. pozisyon bol ama gol yok. özetlere bakınca da maç bir hayli güzel geçmiş.


bayern toparlandı ve işleri sorunsuz gidiyor şu an için. klose gibi bir adamın olunca toni kaçırsada sorun yaşamıyorsun. ayrıca klose'nin toni'ye attırığı gol harkulade. adam merkez kaç kuvvetini hesaplayarak pas veriyor resmen.
lyon'da juninho son psg maçında gördüğü kırmızı kartı affettirmek için çıkmış gibiydi maça. 2 frikiği direkte patladı. fiorentina ise gol sorununu çözememiş. gilardinho parma günlerindeki gibi oynuyor. gol atamayınca kontra yersin sıkça. karşındaki lyon olunca ciddi tehlikeler oluşur. sonucunda kaybedersin. böyle bir maç işte.


arsene wenger takımı gençleştireceğim diye fazla uçuyor gibi geliyor bana. 20 yaş ortalaması ile oynamak takdire şayan ama bu takım tam kapasteyi yansıtıyor oyuna. kilit noktalara biraz tecrübe şart. devre arasında planlar olduğu konuşuluyor. iyi olur arsenal için.


uefa şampiyonu patentiyle geldiği şampiyonlar liginde çok şey bekliyordum zenit'ten. evindeki tüm maçlarda güzel pozisyonlar bulup değerlendiremediler. arshvin, danny, pogrebnyak gibi isimlerin varsa atman gerek. 3 maçta evinde 1 puan aldı. juventus ise bol pozisyon buldu. soğuktan atamadı diyeceğim çünkü juventus kalibresindeki bir takımın atması gereken pozisyonlar var. 2. yarının başında bir karambol oluştu. net 3 şut çektiler. sissoko kendini aştı vurdu olmadı.
real higuen de sakatlanınca saviola'nın ellerine kalmış. bu maçta bate'nin beraberlik koparacağını umuyordum. juventus son maça yedek ağırlıklı çıkabilir ama o maçta da puan alamazlar heralde.

Hiç yorum yok: