5 Kasım 2008 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi: 4.maçlar, 1. gün


Sınırlı yetenekleri olan bir kulüp cluj. ilk maçlarda aldıkları roma galibiyeti ve chelsea beraberliğinin üstüne çıkamadılar. bordeux ik maçta da rakibini saf dışı etti. zaten renkli bir grup olmuş durumda a grubu. roma da chelsea yi 3 leyerek yolladı. vucinic'in attığı ilk gol çok güzel ama 3. gol enfes gerçekten.


bol hatalı bir maç olmuş inter'le anothosis arasında. inter'in attığı tüm goller duran top. yediği tüm goller de defans hatası. rakibe pas vererek kaleci ile karşı karşıya çok pozisyon gördüm ama burdisso'nun attığı pas sahadaki 21 oyuncuyu da şoke etmiştir. ne kaleci kaldı ne başka biri. pana'nın bremen zaferi var birde. karagonunis'in golü muhteşem. werder'den goller bekleyip üst oynamıştım. pana maçı üst yaptı.


shakhtar'da lucescu sallanıyor. basel'i deplasmanda yenebildiler sadece. ligde de kötü durumdalar. türkiye de bundan dolayı sık sık ismi anılıyor. bence de uzak değil ülkemize. yakın zamanda tekrar gelebilir luce. barcelona ise gırgırın hesabını ödemiş gibi. eren derdiyok basel'in golünü atan oyuncu. messi'nin golü ise pozisyonu izleyen rakip santraforu çıldırtacak cinsten. ceza sahası dışından bir please yuvarladı messi. top tıngır tıngır giderek boş köşeye girdi. talento'nun bowling de yaptığı atışlara benziyor.


liverpool için şanslı gece diyebiliriz. çok bastırdılar golü bulamadılar ama öyle penaltı olmaz. atletico'nun 2 puanı çalındı resmen. marseille afrika kökenli futbolcuları ile güldü. devamlı defansın arkasına sarkıyorlar. çok da hızlılar. psv'de sat sat bir yere kadar durumuna gelmiş. son 2 sezonu mumla arıyor.

1 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

yazık oldu atleticoya. öyle penaltı mı olur kardeşim.