12 Kasım 2008 Çarşamba

james bond ve muadilleri


geçen gün quantum of solace filmine gittim. gnçtrkcll hesabı, bir bilete 2 kişi. vizyonda ne var ne yok bakmadan çıktık gittik. nasılsa 5 liraya denk geliyor ya bir bilet. her neyse gittik bakıyoruz var ne yok, içimize sinmedi filmler. james bond'a girelim bari dedik. bir kısmı bilgisayardan çıkmış filmler çok hoşuma gitmiyor açıkçası. bu filmde eski bond filmlerine göre ne yanar dönerli saat var, ne kumandalı araba var. tepeden düş, camı kır, tahtayı kır, betonu kır, arabayı kır, kır oğlu kır. beni pek etkilemiyor, haz vermiyor. mesela münih filminde yatağın altına yerleştirilen bomba ve bomba'nın patlaması daha haz verici.

ayrıca bu filmde çirkin buldum bond adamını (daniel craig). bond kızlarının da insanları yerlerde süründürecek bir güzelliği yok. (gemma arterton, olga kurylenko)

1 yorum:

miracsaral dedi ki...

Bir kere bence Olga Kurylenko güzel falan değil, hikaye. Moskova'da Kızıl Meydan'a gitsinler, biraz çevrelerine baksınlar bin tane Olga bulurlar. Diğer ingiliz kızı ben hep asil bulmuşumdur ama o da 86 doğumluymuş. Bond kızları temelde zaten ikiye ayrılır. Birincisi biraz fettan,"milf" sayılabilecek yaşlarda, "femme fatale" tarzda bir hatun, diğeri de genç, taze, heyecanlı ve isterik. Ama bu seferki seçimler hiç olmamış azizim..