9 Kasım 2008 Pazar

Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray

3 kere giriş yapıp sildim. şu an 4. girişimi yapıyorum. neresinden başlasak elimizde kalacak bir yazı. bir şeyler var bu stadda. tarifi zor... selçuk başka oynuyor, deivid başka oynuyor. deivid'in bugün 90 dk yı çıkarması imkansızdı. maç içinde de bir çok kez aksadı ama yeterli düzeyde oynadı. selçuk inanılmaz işler yaptı. josico ile kapattılar orta alanı. josico'yu daha yakından tanımış olduk.


galatyasaray'dan devam edelim. benfica modeli çıktı maça. tek soru işareti sağ kanattaydı. işlemedi o kanat. galatasaray kötü başlamadı aslında. beklenenden çok farklı ve iyi fenerbahçe vardı karşısında. lincoln çok istekliydi. 2. golü yedikten sonra kitlendiler. fenerbahçe morallendi. her topa bastı fenerbahçe. galatasaray'lı oyuncular ilerleyen dakikalarda sinirlerine hakim olamadılar.


maçı fenerbahçe orta sahası kazandı. itiraf etmeliyim bu kadar diri bir ortasaha beklemiyordum. aslında galatasaray'ın formülü belli. aragones'te rakamları yerine koydu, formülü çözdü sadece. fenerbahçe'nin attığı gollerde ki pozisyonları hiçten pozisyonlar aslında. 3. gol kalecinin özgüven hatası. topa vuran vederson olsa anlarım ama tek barajla istediğin yere vur denemez carlos'a.


deivid dönebileceği en muhteşem dönüşleri yaptı bursa ve galatasaray maçlarında. bu galibiyet fenerbahçe'yi ateşleyecektir. aragones'te, futbolcular da öz güven kazandılar. güiza yine çok koştu. sonunda çekti baldırı. yine talihsizdi bugün. çok net pozisyonu harcadı. galatasaray'da şükrü saraçoğlun'da çabuk kırılıyor. bugün maç yine 5 e, 6 ya gidebilirdi. fenerbahçe için iyi bir gün ve ilerisi için müthiş bir umut.

1 yorum:

Mesut Ulukök dedi ki...

"İlerisi için müthiş bir umut" katılmıyorum, katılamıyorum...