7 Şubat 2009 Cumartesi

Çarşı & İsrail


Galatasaray - Kayserispor maçında açılan bir pankart bu. Nedeni ise Ali Sami Yen'deki Sivasspor maçında yapılan Balili aleyhtarı tezahuratlara, Beşiktaş forumlarında verilen organize tepkiler. Forumlarda konuyu tartışan taraftarlar konuyla ilgili UEFA'ya şikayet kampanyası başlatmışlardı. Mevzubahis konu ise Levent Bıçakçı'nın "Bu olay UEFA'nın kulağına giderse başımız ciddi derde girer" dediği konuydu. Bir kısım Galatasaray taraftarı Balili yoluyla Beşiktaş taraftarını İsrail'le bağdaştırmış ama yanlış yerden girmiş olaya. Hata bu şekilde örtülmez...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

gs taraftarı bnce hem suçlu hem güçlü durumuna düştü.Nükleersiz türkiye pankartıyla inönüde stadın tepesinden gösteri yapılarak kimyasal olan herşeye karşı olduklarını tüm türkiye gördü kimyasal madde kullanır demeside böylelikle ne kadar anlamsız ve gereksiz olduğu ortaya çıkıyor

Adsız dedi ki...

bir takımın taraftarı hem nasıl ırkçı hem nasıl salak hem nasıl hırsız olur bunun cevabını canlı canlı bize gösterdikleri için Gassarayın çok yaratıcı seyircisine teşekkür ediyorum.

firat selcuk dedi ki...

balili'ye yapılan ırkçılık ve bu pankart.. 4-5 sene önce içinde bulunmama rağmen kendimi son 2 senedir ultraslan denen bu oluşumdan soyutladığım için mutluyum..

ultra, ekstra, mega, süper vs.. olacagına sadece galatasaraylı olsalar, o durusu sergileseler yetecek ama nerde..

alpaslan dikmen'in ömrünü adadığına yazık.. dikkat edilirse zaten kendisinin ölümünden sonra oldu bütün bu cirkin tribün olayları.. öncesinde hic böyle ırkcılık da yoktu beyinsiz beyinsiz pankartlar da..

Mucoid dedi ki...

3-5 kişinin işidir diye düşünüyorum..çok saçma birşey çünkü..

Selahattin Bilen dedi ki...

kimyasal madde olayına anlam veremedim; bir de o "de" ayrı yazılır yamulmuyorsam.

Kartal Bafiler dedi ki...

Madem beceremiyorsunuz zahmete girmeyin bari

Tunç Bozacılar dedi ki...

1-de ayrı değil ayrı olması gerekir
2-kim yasal kim değil malatya'ya giden doğan arabalar bilir .
3-hırsızlık büyük günahtır bunu herjkes bilir
4-g.saray taraftarı ırkçı değildir sadece beceriksizdir .