6 Eylül 2008 Cumartesi

stephen appiah nereye ?


ön libero dediğin zenci olmalı, sert olmalı, oradan oraya koşturmalı, ayağı top yapmalı. appiah benim kriterlerime uyan bir oyuncu. poulsen gibi bir orta saha oyuncum olacağına appiah gibi bir orta saha oyuncum olmasını tercih ederim. bu benim takıntımdır. yoksa poulsen kötü bir oyuncu değil. her neyse konumuz başka. appiah nereye gidiyor? fenerbahçe yönetimi bu cengaverin eline tutuşturdu bonservisini yolladı. hala brescia ile idmanlara çıkıyor appiah. tahminim en kötü ihtimalle brescia ile sözleşme imzalayaktır. kendisine son taliplerden biri de arsenalmiş. daha önce juventus ve west ham ile adı anıldı. 2 sene önceki appiah'ı bir kaç kulüp dışında kadrosunda istemeyecek takım yoktur heralde. yoksa şimdiye çoktan juve li olmuştu appiah. bence fenerbahçe'nin de en büyük eksiği appiah tipinde bir orta sahadır. peki ya appiah arsenal'e transfer olursa ve şükrü saraçoğlunda sahaya çıkıp harikalar yaratırsa ne olacak. josico maymun olmaz mı? buyrun cenaze namazına.
arsenal'in ile ilgilendiği haberin kaynağı goal.com.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

abi poulsen de sert, ayağa top yapan, ordan oraya koşturan bi topçu. sırf zenci olması yüzünden mi yani appiah tercihin? ahahahhaha zencilover seni

Sencer Yücel dedi ki...

zenci olmalı abi bence de. ama açık renk değil henry gibi, harbi zenci. amokachi zencisi...

Unknown dedi ki...

brescia ile imzalayamazmış.. serie b'de yabancı futbolcu ile sözleşme yapılamama gibisinden bir şey varmış sanırım.. ntvspor'un yalancısıyım..

Scatterbrain dedi ki...

o paulsen busene italyada iş yaparsa şaşmayın ama.adam tam ligine gitti.appiah'ın yerini essien kapatır dicem ama essien bile onun çömezi daha.çok büyük adam kaybettik.