10 Eylül 2008 Çarşamba

kısa kısa karmaşa #4


- yaklaşık 2-3 ay önce bi sitede benim yazdığım bir yazının direk kopyala/yapıştır yapılmış halini görmüştüm. gittik yazıya iğneleyici yorumlar yaptık. adamın verdiği cevap şu olmuştu; ''sizin yüzünüzden yorum kısmını kapattım''. vay anasını be pişkinliğe bak. heralde zannediyorki ben de o yazıyı başkasından arakladım. fazla üzerine gitmedik. zaten pek ilgi gören bir site değildi.
bir kaç yerde daha di massimo talento'dan apaçık olmayan ama ufak ufak kopyalamalar gördüm. google reader sayesinde heralde günde bi 30-40 blog okuyorumdur. birbirinden araklanmış başka yazılarda görüyorum. iyi bir şey değil bu arkadaşlar. şu kardeşiniz emeğe saygı, + rep ister ama.

- ug bi kere ''sigara orucu bozmasa bütün bir sene oruç tutarım'' gibi bir şey söylemişti. katılıyorum. sigara orucu bozmasa ben de aylarca oruç tutabilirim.

- euro 2000 finalinde delvecchio'nun attığı gol hala aklımda. kahrolsun fransa.

- kimseye önermeyeceğim kredi kardı hsbc advantage dır. 5 yıldır kullanıyorum. aydan en az 150-200 ytl ekstre borcu ödüyorum. zamanı gelmiştir 500 ödediğim aylar olmuştur. buna rağmen biriken para 20 ytl. advantage ın varsa nah avantajın var.

-ek$i sözlükte her şeye ayar verenleri sevmiyordum. eğer yanlış bişi varsa mesaj at adama aydınlat. geçen gün bi entrye rastladım tam bir cahiliyet. ayar gibisinden bi entry yazdım. entry şukela oldu. daha bi anladım ayar meselesini.

- askerlik şubesini aradım biraz önce. aralık 2008 de asker olacağım. garip duygular. asker kim ben kim. talento blogu boşlamasa bari.

2 yorum:

ilkay dedi ki...

-okhan canbaz gerçeği varken bu madde olmamış malesef. adam bütün arşivi arakladı be ahaha

-benim bildiğim talento ve ug 25 yıldır niyetli ehe

-ikisi de kahrolsun

-geçmiş olsun. bonus fix

-ayar iyidir

-hayırlı tezkereler.

İlker Yılmaz dedi ki...

okhan'ın +rep i bol ona lafım yok :)