4 Ağustos 2008 Pazartesi

bu nasıl bir yönetim


demirören ve ekibinin iğrençliklerini yazmak istemiyordum ama artık dayanamdım. seriç'in sözleşmesi fes edilmiş. sebebi gordon sciheldenfel'i başka takıma yollayamadığı için kontenjanın dolu olması. milliyet'te '' imza parası olarak 200 bin euro alan, yıllık ise 750 bin euro garanti paraya mukavele imzalayan hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin euro'luk imza parasını alan seric'in 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi. '' yazıyor. şimdiden 200 bin euro zararda yani beşiktaş. ileride bu zarar daha da artacakmış. beşiktaş ne için zararda, 1 kere bile forma giymemiş futbolcu için zararda.

gordon'un gelişi bile çok garip. geçen sene devre arasında beşiktaş hırvar stoper dino drpiç ile anlaşıyor. sonra drpiç in kıçını açtığı görüntüler youtube da tavan yapıyor. bize yakışmaz diyerek vaz geçiyorlar. dinamo zagrep başkanı parayı vermem diyor. alın takım burda, istediğini seç diyor beşiktaş yönetimine. zaten antalya'da kamp yapan takımın bir maçını izliyor beşiktaş. madem öyle gordon'u alalım diyor. ulan bakkaldan alışveriş mi yapıyorsunuz? gordon'un maliyeti ile drpiç'in maliyeti arasındaki farkı sakızla mı kapatmış olabilir misiniz?

bir de stad projesi var ki akıllara zarar. akıllara daha fazla zarar gelmeden bu yönetim gönderilsin artık.

4 yorum:

getabbaaww dedi ki...

bu yıldırım demirören yüzünden koskoca beşiktaş yok olmak üzere...eskiden 4 büyük vardı, trabzon gideli çok oldu. şimdi beşiktaşta gidiyor...

Adsız dedi ki...

ahahahah beşiktaş ya hastasıyım. işin ilginci artık saçmalıklarına o kadar alıştık ki tepki bile veremiyoruz. bu da bir başarıdır

selaminko dedi ki...

hocam sen beni guldurdun Allah da seni guldursun. cok hos bir yazı olmus eline saglık.

Gokhanson dedi ki...

yıldırım demir değil ağlarını ördü klübe....gitmesi en büyük transferdir..sinan engin ve demirören gidince görülecek kombine nasıl alınırmış..