4 Ağustos 2008 Pazartesi

anelka


anelka milan'a 4 gol atınca bir anda tavan yaptı. oysa ki anelka yine aynı anelka. anelka değişecek bi adam değil. en azından onu biliyorum. aslında uzun uzun yazmaya da gerek yok. anelka belli bi adam. bana göre çoğu kişinin düşündüğünden daha tehlikeli olabilecek bir adam. fener'de tutunamamasının nedenlerinden biri olarak alex ve tayfasının etkisi olduğunu düşünüyorum. bir de tek forvetli bir sistem adamı değil zaten. koy önüne zeki bir santrafor, açsın anelka'nın koşu yollarını. moldovan - baliç ikilisinin otaklığı gibi ortaklık lazım anelka'ya. moldovan yollardı defansı sağa sola, açılan bölgelere sızardı baliç. drogba - anelka ikilisi çok can yakar gibime geliyor. ama işte o ortaklığı scolari kurar mı. üstelik bu zengin kadro içerisinde, o kadar çeşitli sistem üretme şansın varken.

2 yorum:

orkun dedi ki...

Anelka'yı çok severim, dehşet yetenek, bizim takıma da en azından bir uğradığı için memnunum ama hiç bir zaman bana maçlık parlamalar dışında herhangi bir takımda tutunabilecek bir adam gibi gelmiyor, niyeti yok adamın.

UzunPaslar dedi ki...

anelka kaliteli bir oyuncu bunu gözardı edemeyiz ama hiçbir zaman garantisi yok. mesela drogba bir sezonda 15 gol rahat atar diyebiliriz ama anelka için bu kocaman bir soru işareti olarak kalır!