7 Ağustos 2008 Perşembe

mtk : 0 - 5 : fenerbahçe


normalde hazırlık maçları! (oouuvv... mtk'ya 1 gol de benden olsun :) ) hakkında yazmam pek ama bunu yazmak istedim. maçın aslında yorumlancak bi kısmı yok. neden yok. rıdvan dilmen yüzünden yok. rıdvan dilmen herşeyi söylüyor. bize yazacak bir şey kalmıyor. sadece gözüme takılan bir kaç nottan bahsetmek istiyorum.

- kazım'ın topla oynaması ekran başında beni rahatsız etti. arkadaşları mutlaka rahatsız olmuştur. aragones'in kazım'a ayar vereceğinden şüphem yok.

- dakika 81 veya 82. kontra atak yakaladık top burak'taydı. burak sağa doğru kaçan semih'e vermek yerine içeriye kat etti ve topu kaybetti. işte yetenekli türk futbolcusunun en büyük eksiklerinden biri bu. 16 yaşında mimarsinan'da oynarken hoca anında saha içinde 10 şınav cezası verirdi bu gibi durumlarda. aragones'ten bir ayarda burak'a bekliyorum.

- bir ayarda semih'ten. semih bugün herkese kallavi bi ayar geldi. karambol attı, aşırtma attı, arka direğe kaçıp rakipten kurtularak attı ve marke edilirken attı. daha gol atacak stil kaldı mı? bir de uzaktan bazuka yolladı rakibe çarptı.

- aragones uğur'a ayar vermekle kalmaz her an kesebilir. zira gürhan'dan bu sene patlama bekleniyor.

- maç sonunda rıdvan dilmen aragones'e harika bir soru sordu. mevcut düzende mi oynayacağız yoksa alex semih'in yerine geçip orta alana emre mi yerleşecek. aragones mevcut düzende devam dedi. bence bu sistemle zorlu maçlarda sıkıntı yaşarız. ön libero-emre-alex 3'lüsüne geri dönmeliyiz.

- emre sakatlanmazsa çok iş yapar gibime geliyor.

- güiza alışma devresinde. yani öyledir diye umuyorum. çok para verdik lan.

- gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. 5 attık ama bu sıkıntı dikkat çekiyor. ligde mtk gibi çerez takım az sayıda.

- bu 5 gol de mtk forumlarına armağan olsun. hani ön elemede en çok fener'in çıkmasını istiyorlardı ya.

Hiç yorum yok: