10 Temmuz 2008 Perşembe

gazibahçe


gaziantepspor bu sezon 11 futbolcu transfer etmiş. son olarak fenerbahçe'den olcan'ı aldılar. dikkat çeken ise bu 11 oyuncunun 6 sı geçmişte fenerbahçe forması giymiş isimler. kim mi bunlar; kemal aslan, mehmet yozgatlı, murat şahin, olcan adın, mustafa cevahir ve hakan bayraktar. ibrahim kızın fener'de oynadım diyeni alıyor galiba. (hakan bayraktar ve kemal aslanın eski yuvası olduğunu belirtelim).

3 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

olcan'ı yeni duydum.bonservisiyle mi kiralık mı?aslında bonservisle de olsa pek sorun değil.patlasa şimdiye kadar paylardı.kaç teknik adam geldi geçti.hiçbirisi mi göremedi bişeyler?
kemal de iyi bir futbolcudur ama fenerbahçeye biraz eksik kalmıştı.o bölgede çok adam var.ama geçen sene oynadığı maçlarda da etkiliydi.bir de aurelio ve deividsiz bir fener düşünülürse,faydalı olabilirmiydi busene acaba?

İlker Yılmaz dedi ki...

olcan bonservisi ile gitti antep'e. olcan, gürhan gibi isimler fenerbahçede forma şansı bulamıyor. kiralanıyor kiralandıkları yerde iyi oynasalarda yine forma şansı bnulamıyor. bi galatasaray bi beşiktaş gibi gençleri ön plana çıkaramadık hiç bir zaman. semih bile 25 yaşında patlama yaptı. kemal için hiç umutsuz olmadım. ha bu sene ha şu sene patlar diye bekledim. çok talihsiz sakatlıklar geçirdi. duyduğum kadarıyla idmanlarda da hep istekliydi. inşallah antep de formuna kavuşur.

Sencer Yücel dedi ki...

uğur'un yedeği olarak gürhan bu sene önceki senelere göre daha çok şans bulabilir.