17 Temmuz 2008 Perşembe

Habersiz Transfer


fahri tatan sevdiğim, beğendiğim bir oyuncudur. tamer güney'li fenerbahçe döneminin yıldızı parlayan isimlerindendi. o dönemden bir tek semih kaldı takımda. oysa fahri ve bilal de kalsaydı şu an da sarı lacivertli formayı giyebilecek oyuncular olurlardı.

fahir transfer olduğu çaykur rizespor'da gösterdiği performansla önce milli takıma yükseldi sonra beşiktaş'a imza attı. beşiktaş hiç bir zaman yeterli forma şansı vermedi fahri'ye. hatta geçen sezon ön libero'da cisse tek kaldı. yanlış hatırlamıyorsam serdar özkan'ı 1 maçlığına oynattılar ön liberoda. kamptan gelen haberler fahri'nin çok başarılı olduğu. buna rağmen beşiktaş anlamsız bir şekilde konyaspor'a sattı fahri'yi. hadi takasla oyuncu alsan verirsin de durup dururken neden satıyorsun. ne kadar bonservis kazanacaksın ki bu transferden(800.000 euro) yada kadronda dursa ne kadar para kaybedeceksin ki. otursun kenerda adam lazım olur ki illaki olacak.

olayın asıl skandalı ise bu transferden fahri'nin haberi olmaması. bir telefon geliyor ''fahri seni konyaspor'a sattık'' bu kadar basit mi bu iş. 2 gün önce barcelona, ronaldinho milan'ı istiyor diye manchester city'nin daha fazla olan teklifini reddetti. c.ronaldo'ya biri bu transfer hikayesini anlatsında köle gibi davranış nasıl oluyor anlasın biraz.

Hiç yorum yok: