25 Temmuz 2008 Cuma

2008-2009 fenerbahçe formaları


neon forma buradan gözümü alıyor. hiç beğenmedim. çubuklu zaten klasik lafın yok. sarı beyaz olan(kuruluş forma) yanlış hatırlamıyorsam bayern münih'in geçen seneki kırmızı beyaz formasının sarı beyaz olanı. hoş bi forma. zaten talento almanya'ya gideceği zaman bi tane toni bayern forması ısmarlayacaktım. almanya'nın euro 2008 de giydiği formanın sarı laciverti de çok hoş olmuş.
neon gereksiz bi hareket. neden 4 forma çıkar onuda anlamış eğilim. taraftar bu konuda zaten çok hassas. mustafa denizli döneminde bir ara devamlı beyaz forma giymeye başlamıştık. tabi taraftar tepkisini göstermişti. zaten sıklıkla çubukluyu giyeceğiz. deplasmanda kuruluş forması giyilebilir. beyaz da yer yer geçen seneki turkuazın yerni alırdı. ha eğer forma satışı, çeşit falan diyolarsa bilemem. senede 2 kere giyilen bir formayı da taraftar neden alır onu hiç bilemem.

6 yorum:

murarty dedi ki...

Formalar konusundaki fikirlerinize aşağı yukarı katılıyorum da;senede neden iki kere giyiliyor,onu anlamadım.Ayrıca hiç giyilmese bile,imkanı olan almalı bence.

İlker Yılmaz dedi ki...

dediğim gibi biz genelde çubuklu formayı giyiyoruz. turkuaz formayı geçen sene benim hatırladığım ist. belediye ve alanya ile oynanan maçta giydik. belki şu an aklıma gelmeyen 1-2 maçta daha giymişizdir. turkuaz forma kötü demiyorum güzel forma ama koca sezonda 3. formayı 2-3 kere giymişiz zaten. bu sene 4. formada çıktı. kuruluş forması ile beyaz forma zaten çok hoş duruyor. neon forma da bu sene en fazla 2-3 kere giyilir diye düşünüyorum.

Scatterbrain dedi ki...

oo formaları beğendim.o neon formayı da bi extra olarak değerlendirmek lazım.her klüp yapıyo bunu.
ama şu enine çizgili olayı hoş.

B. dedi ki...

Turkuaz forma 2-3 kez giyildi ama yüzlerce kişinin üstünde bu forma vardı.Renkleri benimsedi taraftar.Ama neon Turkuaz'ı geçemez diye düşünüyorum.Neona kötü demiyorum ama Turkuaz bi başka olmuştu.
ha bir de şunu unutmamamk gerekir ki;geçen sezon formalar tanıtıldığında herkes ayaklandı ne bu Turkuaz diye,daha dün gibi aklımda ve ayaklananların çoğu Turkuaz forma almaya Feneriumlara koşmuştu.

Sen ne alacaksın derseniz de:geçen seneki Klasik Çubuklu ile bu seneki aynı gibi bende de geçen sezonun çubuklusu olduğu için,Beyaz Bayrak formayı taşıyacağım inşallah..

Donnie Brasco dedi ki...

beyazı beğendim sadece
çubuklu tabiki vazgeçilmezim; onu değerlendirme dışında tutuyorum
geçen senenin sarı-beyazı şahaneydi
ancak bu seneki garip geldi
beyaz hoş olmuş bence
ama aklıma takılan tek şey rakip takım açık forma giyerse çubukludan başka alternatifimiz yok

Denizli dönemindeki sürekli beyaz forma da bildiğim kadarıyla şu yüzdendi
Anadolu takımları Fenerle oynarken aşırı motive oluyorlar ya onun için; rakibe Fenerle oynamıyormuş hissi vermek için
ha dersiniz deplasmanlarda niye o kadar puan kaybettik o zaman
onu bilemem tabi :)

neyse formaları bir de futbolcuların üzerinde görmek gerek
geçen senenin en favori forması sarı beyazdı
Anderlecht deplasmanı İnter Sevilla maçları CSKA PSV deplasmanları vs.
başarılı sonuçlar alınınca forma da sevildi
Neonla Manuya 5 atalım en kral formamız olur :D

sinem dedi ki...

yatay çizgili güzel olmuş hakikaten. sizin neon bizim turuncu gibi berbat. hangisi daha iğrenç onu bilemem :)