14 Mayıs 2008 Çarşamba

başarı mantelitesi



- Futbolcular ve Zico, Aziz Yıldırım'a çok ayıp ettiler. Bu imkanlara karşılığını kupa ile vermeliydiler. Olmadı, Zico başarısızdır.

- Türkiye'de tüm rakipleri yendik, ama çeyrek final oynayana bir şey vermiyorlar. Bu imkanlar eskiden olsaydı çeyrek final çok büyük başarıydı. Fakat Aziz Yıldırım öyle bir kulüp yaptı ki, öyle imkanlar sundu ki bunlara, Chelsea'de oynayan futbolcuların sahip olmadığı imkanlara sahip futbolcular. O zaman ben neden çeyrek final ile mutlu olayım. Bu sonuçla mutlu olmam. Zico ile devam etmem. Çünkü başarısız. Zico geçen sene de başarısızdı. Geçen sene 70 puanla şampiyon oldu. Bu yıl 3 puanı fazla ikinci oldu. O puanlar yetmez Fenerbahçe'ye. Geçen sene 32, bu sene 29 puan kaybetti.

- Fenerbahçe'de bugün çalışmak istemeyen insan mı var? Mustafa Denizli gelmeli

- ''Fenerbahçe'nin işi zor. Lugano ve Edu'dan sanki vazgeçemeyecek gibi başkan. Alex'ten, Deivid'den, Uğur'dan vazgeçemeyecek gibi görünüyor. Bu futbolcular aynı performanslarıyla devam ederlerse başarı yok. Önümüzdeki yıl üzerine katacaklar mı? Hoca mı bunların üzerine daha fazla katacak, yoksa futbolcuların kendi yetenekleri var, onlar mı katacak? Bunlardan endişeliyim. O yüzden Zico ile devam edilmesi taraftarı değilim. Yeni antrenör de bu anlattığım yerlerden futbolcuları değiştirirse o zaman fikir beyan edebilirim.

yukarıda ki satırbaşları ali baba'ya yani ali şen'e ait. adam matematik yorumlar yapıyor. böyle yorumları bende çok seviyorum. fenerbahçe şampiyon oldu mu? olmadı ama... aması yok işte olamadı şampiyon.

röportaj ajansspor.com'dan alınmıştır. röportajın tamamı için buraya tıkla.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

"Suya osurdum fırk etti" demek istemiş Ali Şen. Çeyrek final oynayana da final oynayana da bir şey vermiyolar. Finalde kaybetsek aynı şeyleri söyliycekti heralde. Posta gazetesinde iddaa tahminleri çıkan eski başkandan ne olsun...

Lig konusunda söylediklerine katılıyorum o ayrı...