28 Eylül 2009 Pazartesi

Uefa Şampiyonlar Ligi Fantasy Football #2


Şampiyonlar Ligi bu hafta 2. maçlara sahne olacak. Uefa'nın resmi sitesinde fantasy football oyununda yerimizi almıştık bizde. Geçtiğimiz haftalarda blogger yasaklaması ile güme giden Blog İdamn Yurdu Ligi duyurumuz vardı. Hem onu hatırlatmak, hem de sezon sonunda kazanana hediye vereceğimizi bildirmek isterim. Kazanan arkadaşa Pierluigi Collina'nın otobiyografisi ''Benim Oyun Kurallarım'' kitabını hediye ediyoruz. Katılım açık, herkesi bekliyoruz.
lige katılım kodu; 8724-8760

8 yorum:

Mesut Tok dedi ki...

Bende takımımı kurdum. yalnız verdiğin kodu nereye giriceğiz.

İlker Yılmaz dedi ki...

Üst menü de ''Leagues''e tıkla, oradan ''Create/Join'' e tıkla. ''Join private league'' yazan yere kodu yaz ve gir. sadece bu kadar.

tanjue dedi ki...

Hersey ıyı guzel takım kurdum,girdim lige amaa.... Ama baştaki oyuncuları otomatik seçtirdim sonra seçme hakkım olur diye ve kısıldım kaldım:@ Toni forvet hattımda daha neolsun:(

Mesut Tok dedi ki...

Çok teşekkür ederim sağol.

İlker Yılmaz dedi ki...

@tanjue
kötü olmuş senin için. lig başladığı için kaydettiğin takımı çok değiştiremiyorsun. sadece 1 oyuncu değiştirme hakkın var.

ygtylmz dedi ki...

Salı gününden aldığım 41 puan ile zirveye biraz daha yaklaştık .

Arkhe dedi ki...

http://dimassimotalento.blogspot.com/2009/09/uefa-sampiyonlar-ligi-fantasy-football_28.html

Unutma unutturma :)

İlker Yılmaz dedi ki...

@arkhe
bir ara unutuyorduk ama sen hatırlatmadan aklımıza geldi neyseki :) tebrik ediyoruz seni. yeni post yazdık. mailini bekliyoruz. tekrar tebrikler.