1 Eylül 2009 Salı

Transferin Son Günü


Transferin son günleri çok hareketli geçer. Artık yerden çekeceğiniz bir kağıt veya blöf yapmak gibi bir lüksünüz de yoktur. Geçen sene trafik çok sıkışıktı ve bir o kadar da heyecanlıydı. Milito, Berbatov, Robinho, Fellani, Voronin gibi isimler yer değiştirmişti. Bu sezon Ribery dışında heyecanlandıracak isim yoktu ve Ribery'de kulübünde kaldı.

Türkiye'de Caner Erkin iyice dillenmiş ve herkesin beklediği bir isimdi. Kısaca faydalı olur ama sol bek oyarsa yazık olur diyelim. Sercan ise Bursaspor'da kaldı. Galatasaray'lıları ilgilendiren bir diğer haber haber Lincoln'den geldi. Skibbe, Lincoln'ü Eintracht Frankfurt'a getirdi ve 1 yıllık kiralık olarak anlaşıldı. Monaco bu sezon rakiplerine oranla sessiz kalmıştı. Onlar da Gudjohnsen'i Barça'dan 1 sene kiralık olarak getirdi. Gudjohnsen 9 numarayı giyecek Monaco'da. Barça'nın kiralık yolladığı bir diğer isim Henrique. Geçen sezon Leverkusen'e kiralanmıştı. Bu sezon da stopere Chygrynskyy transfer edilince Racing Santander'e kiralanmış. Santander bir de Newcastle'dan Xisco'yu kiraladı. Xisco da geçen sene Newcastle'a son gün transfer olmuştu. Kezman ise yine kedi gibi 4 ayak üzerinde. Zenit doyuracak bu sene de karnını. Ebi Smolarek ise boşta kalmış, üzüldüm. Kezman'dan daha çok iş yapardı. Fabio Grosso'da 2m euro'ya Juventus'a transfer oldu. Juveliler için de sevindirici bir haber bu bence. Kuzmanovic'de Stuttgart'a 8m euro'ya transfer olmuş.

edit: lincoln'ün transferi iptal olmuş.

not: geçen sezon 1 veya 2 haftada bir tüm transferleri listelerdik. bu sene de başlamıştık onu yapmaya ama çok zahmetli bir iş bu. devamlı güncel tutmayıp 2-3 günde bir araştırmazsanız ipin ucu kaçıyor. ne yalan söyleyim ben de araştırmaktan sıkılıyorum bu günlerde. beğendiğiniz bir diziydi, kusura bakmayın. başka sezonlara artık.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

fatıh tekke olabılırmı acaba, fenerbahce de gormek ısterm