7 Eylül 2009 Pazartesi

kısa kısa


- Monitörüm bozulduğu için 4 gündür yazamıyorum. Hala bir monitör sahibi değilim. Bir yerlerden monitör bulana kadar post sıklığı bu şekilde devam edebilir.

- Arjantin'in kazanmasını isterdim. Sırf dünya kupasına katılması için. Ne var ki Arjantin en az bizim milli takımımız kadar kıyafetsiz. Sanki sahaya çıkaralım bir 11 bakalım ne oluyor mantığı güdülüyor. Eminim ilk gol gelene kadar en az 2-3 Brezilya'lı ''biz buradan nasıl çıkacağız'' diye düşünüyordu. Mücadele, hırs, teknik bir yere kadar.

- Adana Demirspor - Livorno maçı ile ilgili çok fazla blog yazısı göremedim. Görsel materyal de az. Ntv'de 3-4dk lık tribün görüntüleri izledim. Hakkında bir şeyler yazmak isterdim ama uygun dil bulamıyorum. Biraz daha bilgi sahibi olursam belki o zaman yazarım.
- Kaladze Güney Amerikalı olsaydı şimdiye çoktan ölmüştü.

- İlkokul zamanından kalma pis bir huyum var. Sabahları annem uyandırır ''ya anne 5dk daha'' der ve uyumaya devam ederdim. Sonuçta anne bir şekilde dürter ve o sıcak yataktan mecburen kalkarsınız. Artık cep telefonu uyandırıyor ama anne gibi şefkatli değil. Alarm çalıyor ve aynı cümleleri içimden telefona sarfediyorum. Uyku sersemi halimle eğer alarmı kapatırsam yandı gülüm keten helva. Bu şekilde üniversitede vize kaçırıp ''0'' almışlığım ve işe geç kaldığım için patronun uyandırmışlığı var.

- İş demişken, birilerinin aramasını beklemek ne kadar zor. Diyorsun ki ha bugün, ha yarın arar ama aramaz. aaa bak haftasonu gelmiş, pazartesi arar dersin gene aramaz. aa pazartesi bilmem ne yapıyordur salı arar dersin ve ümidin kesilene dek bekler durursun.

- Tv de yayınlanan her futbol programını bir tutmam. Bazısının başlığı futbol programıdır ama içi başkadır. O programı futbol programı izlemek için de izlemem. Bay Tahmin benim için bu tip bir programdı. İddaa'ya çok meraklı değilim. Para kazanmak için değil, canım sıkılınca oynarım. Hiç iddaa programı da izlemem. Yalnız Fikret Engin ve Murat Özarı inanılmaz zevkli ve komik program yapıyorlardı. Zaten mail ve sms ile gelen mesajlar efsane olmuştur. Bir çok kaydı video paylaşım sitelerinde bulabilirsiniz. Murat Özarı facebook'tan geçen hafta yayının başlayacağını yazmıştı ama ertelendi sanırım. Bu hafta başlıyorlarmış.

- Laptop güya kolaylık ama insanı masaüstü pc den daha çok yoruyor bence.

- Bu aralar bayanlar futboluna feci sardım. Ha şu gün post atarım, ha bugün post atarım derken hem monitörü kaybettik hem de turnuvanın sonuna geldik. Finalistlerden biri Hollanda'yı eleyen İngiltere oldu. Hollanda bayanlar takımı çok garip. Erkek milli takımının tam zıttı. Diğer finalist ise bugün saat 19:00 da Almanya-Norveç maçıyla belli olacak. İnanın çok zevkli bir mücadele olacak bu maç.

- Milli takım da Bosna'yı yensin artık. Ayıp oluyor ama...

2 yorum:

ziggytheking dedi ki...

laptopun masaüstünden çok yorması hangi açıdan?

İlker Yılmaz dedi ki...

@ziggytheking
bedensel açıdan :) yoruyor işte tam nedenini bilmiyorum. biçimsiz oturmak olabilir. yatağın içinde kulladığım bile oluyor.