31 Mayıs 2009 Pazar

U-21 den 2 farklı kadro

deniz yılmaz

U-21 milli takımı hazırlık maçı olan azerbaycan ve grup eleme maçı olan ermenistan karşısına 2 farklı kadro ile çıkacak. azerbaycan maçında daha tecrübesiz isimler oynayacak ve bu isimlerden bazıları akdeniz oyunları kadrosuna seçilecek.

azerbaycan kadrosu
kaleci; gökhan değirmenci(altay), mert günok(fenerbahçe)
defans; arda yavuz(hacettepe), kaan bartu büyükyıldırım(aydınspor), musa nizam(antalyaspor), cem tosun(rapid wien), timur weilbier(st. pauli), hasan ali kaldırım(kaiserslautern), adnan karabaş(rot-weiss essen)
ortasaha; hakan akman(samsunspor), yasin yeter(kastamonuspor), selçuk alibaz(eskişehirspor), mert erdoğan(ankaragücü), orhan gülle(beşiktaş), soner sitar(st. pauli)
forvet; burak çalık(altay), mustafa kaya(kırşehirspor), erhan şentürk(diyarbakırspor)

ermenistan kadrosu
kaleci; volkan babacan(fenerbahçe), gökhan değirmenci(altay), ferhat kaplan(dardanelspor)
defans; tunay acar(wehen wiesbaden), serkan kurtuluş(galatasaray), muhammet aykut demir(excelsior), serdar aziz(bursaspor), serdar kesimal(köln), emre özkan(eskişehirspor), ferhat bıkmaz(hannover 96), ismail köybaşı(gaziantepspor)
ortasaha; yiğit ismail gökoğlan(manisaspor), aydın yılmaz(galatasaray), soner aydoğdu(gençlerbirliği), murat ceylan(gaziantepspor), furkan özcal(kayserispor), necip uysal(beşiktaş), ferhat kiraz(karşıyaka), güray vural(denizlispor)
forvet; burak çalık(altay), mustafa pektemek(gençlerbirliği), ömer şişmanoğlu(st. pauli), deniz yılmaz(bayern münih)

Çok sayıda gurbetçi oyuncu çağırıldığını görüyoruz. Heralde artık elden kaçırmak istemiyorlar. Ayrıca 2 kadro düşüncesi güzel olmuş. Genç yaşta futbolcuları tanımak kolay olmuyor. Ne kadar çok oynatma ve izleme şansı bulunursa daha sağlıklı seçimler yapılabilir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

saint değil sankt pauli.sevgiler saygılar

İlker Yılmaz dedi ki...

teşekkürler