21 Mayıs 2009 Perşembe

Shakhtar Donetsk : 2 - 1 : Werder Bremen


hem ukraynalıların hem de lucescu'nun istanbul sevgisi 2 kat daha katlanmıştır heralde. ukrayna milli takımı, milli takımımızı şükrü saraçoğlunda yenerken ''dünya kupasına geliyoruz'' diye adeta bağırmışlardı. lucescu'da ali sami yen'de ve inönü'de kupa kaldırdıktan sonra şimdi de şükrü saraçoğlunda kaldırdı. devre arasında gidecek, kalacak, yan yatacak derken sezonu uefa kupası şampiyonu olarak bitirdi.


İzlediğimiz maç kötü finallerden biriydi. genelde bol gollü finaller izlerdik uefa kupasında. werder bremen her eksiğini aradı. ne diego'suz atak geliştirebildiler ne de mertesacker'siz defans yapabildiler. shakhtar'ın brezilyalıları biraz biraz zorladılar o kadar. mesut özil'in esas adamlık mertebesine daha erişemediğini de görmüş olduk böylece.


kahvehanelerde nasıl ki maç biter bitmez televizyonun sesi kısılıp millet kalkar evine giderse aynısını show tv dayattı bugün bizlere. maçın en güzel anı olan kupa coşkusunu reklamla geçiştirdiler. aslında onlara maçı yayınlamak bile fuzuli işkence. hatırlarsanız geçen sene final maçını yayınlamayı uygun bulmamışlardı.

1 yorum:

ziggytheking dedi ki...

Show TV spor haberi diye 1 dakikalık futbol hakkında hızlandırılmış vtr geçen kanaldır. UEFA ile görüşüp maçı 30'ar dan 60 dakika oynatmadıklarına şükredin! Buna da şükür diyip önümüzdeki senenin finalini düşünelim derim.