31 Mayıs 2009 Pazar

Şampiyon Beşiktaş


Sezonun bitişiyle beraber şampiyonluğunu ilan etti Beşiktaş. Mustafa Denizli'nin yaptığı doğru transferlerle gelmiştir bu sonuç. Ernst yüksek kalitede bir oyuncu olmayabilir ama hırslıdır, sert oynar(bazen ölçüsünü kaçırırcasına), zaman zaman hücumda iyi işler yapar. Yusuf ise günü hatta anı kurtarmak için iyi transferdi. En büyük çıkışı ise bence Ekrem yapmıştır. Jokerleri fazlasıyla seven Mustafa Denizli'nin de çokça işine yarayan bir isim olmuştur. En önemlisi de hem takımın hem de taraftarın şampiyonluğa inanması getirmiştir şampiyonluğu Beşiktaş'a.

Daha önce kazanılan türkiye kupaları ve anlık başarılar geçtiğimiz yıllarda Demirören yönetimini hep yanılttı. Bu sefer de buna benzer bir tablo ile karşı karşıya Beşiktaş. Bundan sonrası daha sonra yazılacak yazılardır bizim için. Gün kutlama günüdür. Biz de tebrik ediyoruz Beşiktaş'ı.

1 yorum:

Sade dedi ki...

kötülerin arasından daha az kötü olmayı başarabilen şampiyon oldu. Bu sezonun bittiğine şükür etmek lazım. Bir daha bu kadar dandik lig ve takımlar görmemek dileğimle:D