25 Mayıs 2009 Pazartesi

Beşiktaş : 2 - 1 : Galatasaray


Son haftaya gireceğimiz hafta itibariyle oynanacak maçlardan keyif beklemek haksızlık olurdu. Keyifli bir maç izlemedik dolayısıyla. O kadar aman aman bir mücadele de olmadı maçta. Mustafa Denizli bana göre yanlış maç kurgusu ile çıktı sahaya. Galatasaray çok pas yaparak (biraz da rakibin karşı koy(a)maması) iyi oynuyor gözüküyordu ama ceza sahası çevresisinde pek etkili olamadılar. Biraz Galatasaraylı hücumcuların beceriksizliği biraz da Beşiktaş savunmasının hatasız oynaması golün gelişimini engelledi. Genel anlamda Beşiktaşlı futbolcularda stres, Galatasaraylı futbolcularda da bir bitkinlik (ya da aşırı rahatlık) hali vardı. Bülent Korkmaz'ın hiç oyuncu değiştirmemesi ve kaleyi Orkun Uşak'a vermesi günün enteresan hareketleriydi. Son haftaya girilirken asıl olan sonuçtu ve Beşiktaş sonucu almayı başardı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sen futboldan anliyorsan hepimiz eksi sozluk yazariyiz. son haftada heyecan beklemiyorduk buna hazirlikliydik demek ne demek ya .))
ligde daima son dakikaya kadar heyecan vardir fener yaristan erken koptu diye heycan yok diyemiyorsun boyle sacmalamissin!

Sencer Yücel dedi ki...

yazıyı okumadan veya okuduğunu anlamadan yorum yapmak doğru değildir.

İlker Yılmaz dedi ki...

keyif ve heyecanı birbirine karıştırıyorsun. bence bir sözlüğe bak. ayrıca okuduğunu anlamakta da zorluk çekiyorsun. bunun da biraz üstüne dursan iyi edersin adsız okurum.