24 Haziran 2009 Çarşamba

Robert Acquafresca


Acquafresca 2 sezondur Cagliari de. 07/08 sezonunda 10 gole, 08/09 sezonunda da 14 gole imza attı. Torino alt yapısından yetişme bir oyuncu. Polonyalı bir anne ile İtalyan bir babanın oğlu. 87 doğumlu ve henüz 18 yaşında İnter'e transfer oldu. İnter formasını giydi mi hiç bilmiyorum. İnter'e transfer olduğundan beri kiralık olarak Serie A'da boy gösteriyor. Cagliari öncesi 2 sezon da Treviso geçmişi var. Yıldızı son dönemlerde fazlaca parladı. İtalya u21 de sürekli şans bulan bir oyuncu. 18. u21 şampiyonasında da beyaz rusya'ya 2 gol atıp italya'nın 2-1 kazanmasını sağladı. 2-3 yıl içerisinde İtalya'nın A takımında sıklıkla görebiliriz.

İnter, Motta ve Milito'nun transferleri sonrasında Genoa ya vermişti Acquafresca'yı. Genoa ise bu sezon Floccari ve Crespo'yu kadrosuna kattı. Acquafresca'ya ihtiyacım yok diyorlar ve kiralayacak kulüp arıyorlar. Atalanta Floccari'nin yerine onu istiyor. Juventus ve Fulham ile de adı anıldı Acquafresca'nın. Acquafresca'nın menejeri Atalanta ile büyük oranda anlaşmış. Genoa'nın cevabını bekliyorlar. 3 gün içerisinde Atalata'ya imza atması muhtemel.

2 yorum:

Nerazzurri dedi ki...

Yok hocam hiç oynamadı adam Inter'e geldi destur demeden Treviso yollarına düştü. Bence ileride adından sıkça söz ettirecek. u-21 de dediğin gibi süper goller var izledim internetten de gol pozisyonlarındaki sakinliğine iyice dikkat etsin herkes derim.

Adsız dedi ki...

fm de degısemedegım adamlardan bırıdır