2 Haziran 2009 Salı

Real'de Perez Devri


''Beyaz Obama'' sesleriyle Perez yeniden Real Madrid'in başkanı oldu. İyi güzel oldu seyir zevki açısından. Futbol son yıllarda saha içinden çok saha dışındaki hareketlilikle anılıyor. Fiorentino Perez, Beckham, Owen, Figo gibi isimleri getiren isimdi. Zaten hızlı giriş yaptı başkanlığa. Önce Pellegrini'yi teknik direktör yaptı. Sportif direktörlüğe de Zinedine Zindane'ı getirdi. Genel direktörlüğe ise Jorge Valdano getirildi. Valdano'da bir zamanlar teknik direktörlük yapıyordu Real Madrid'de. Sonrasında sportif direktörlüğe geçmişti. 2004 yılında ayrıldığı kulübe şimdi Başkan yardımcısı olarak geri dönüyor.

Real bu yaz çok hareketli yaşayacaktır günlerini. Hele ki Barcelona'nın 3 kupalı sezonun ardından ortaya çıkan ''barça tarihinin efsane kadrosuna'' karşı koymak adına. Bol bol Kaka, Ronaldo, Ribery, Villa haberi duyacağız. Ben en az birinin transferini kesin görüyorum. Yeni ''galacticos'' her zaman heyecan verici olmuştur ama her zaman istenilen başarıyı yakalayamamıştır. Pellegrini'den şüphelerim var doğrusu.

2 yorum:

alperensaylar dedi ki...

sportif direktör değil sanırım zidane, danışmanı olmuş perez'in. sportif direktör miguel pardeza diye biri. resmi sitede öyle yazıyor.

Sade dedi ki...

Perez'in referansı çok sağlam. Ve rahat duracağada benzemiyor. İllaki bomba 1 transfer yapacaktır. Barcelona gazına gelirse 2,3,4 de olur.

Kaka, C.Ronaldo, Villa, Silva açıkçası çok yakışır Real Madrid'e! VE eğer bu dörtlemeyi yaparsada ölene kadar başkanımdır:D