22 Haziran 2009 Pazartesi

Özer Hurmacı


İmza töreninde başkan yok, yönetici yok. Sportif direktör olarak Aykut Kocaman var. Yıllardır görmek istediğimiz resimlerden biri. İnanıyorum ki bir gün kupa törenlerinde takım elbiseli adamlardan çok formalı adamları göreceğiz.

Özer şatafatını saha dışından çok saha içinde gösteren bir isim. Teknik ve şova yönelik özelliklerinin yanı sıra takım oyununa olan yatkınlığı, Aykut Kocaman gibi bir değerden aldığı değerleri ile geliyor Fenerbahçe'ye. Muadilleri gibi 6 ayda 1 senede parlayıp gelmiyor Fenerbahçe'ye. 3 senedir istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Daum inandığı oyuncuyu kaybetmeye değil kazanmaya çalışan bir isim. Daum'un da Özer'e katacağı değerlerle futbolunu bir üst noktaya taşıyacağın düşünüyorum.

4 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

Di Stefano, Jr.

cikkoleite dedi ki...

Kim aliyor bu adamlari kim transfer ediyor ben hala anlamadim.Aykut mu yapiyor? yoksa Daum onayiyla Yönetim mi yapiyor bu transferleri? yada hepsi oturup beraber mi karar veriyor.Belki de Aragones´in gecen seoznki raporlari dogrultusunda yapiliyor transferler.
Mesela 4 ay önce alinan Gökhan Emreciksin bu 4 ay icinde neyi ispatlayamiyor da Kayseri´ye veriliyor.
Ama iste sadece FB TV yayinlayinca görüntüleri sorulamiyor tabiki böyle sorular yetkililere!

İlker Yılmaz dedi ki...

@çikozi
inan bana çok merak ediyorum aykut'un transfer yönündeki etkilerini. yönetimden de açıklayıcı cevaplar gelmiyor. zamanla netleşir herelde.

oddy dedi ki...

özere güveniyorum. aykuta daha çok güveniyorum.