18 Mart 2009 Çarşamba

kısa kısa



- yeni bir çarşı günü ile herkese selam yolluyorum. (her an çarşı karışabilir hızlı yazacağım)

- bu aralar keyifliyim. çünkü o berbat karakoldan kurtuldum. sürülmezsem askerlik bitene kadar (çünkü buraya gelmemin sebebi 2 kısa dönem askerin bizim karakola sürülmesi) bölük merkezinde askerliği bitireceğim.

- aslında bölük merkezi çok da farklı değil karakoldan. iki artsı var. bunlardan birincisi 1 tane ankesörlü telefonun bulunması. 2. ise hergün ağrı dağına tırmanmamak. onun dışında nöbet olayları coğrafi zorluklar aynı. yine sınırda nöbet tutuyorum.
- yukarıdaki resim hangi aya ait bilmiyorum ama şu an dağ eteğinin en altına kadar kar var. sıcaklık -5 ile 5 derece arasında gidip geliyor. geceler -10 u buluyordur belki.
- en son fenerbahçe - uşak maçının 60 dakikasını izledim canlı olarak. birde geçen hafta kocaeli maçının 45-50 dakikalık bir bölümünü banttan izledim. kötü sinyaller veriyor gibiyiz.

- nöbette cep telefonu ile konuşurken dikkatli olmak gerekiyor. kampüscell den kampüscell arıyorum diye kampüscell den iran üzerinden türkcell'in aranma ihtimali var.

- şu an yanımda simetri hastası bir mal var. devamlı klavyemi düzeltip duruyor. Türkiye'nin en doğusunda bile beni bulabiliyorlarya helal olsun.

- atarsa 60...

1 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

dayı az kalmış, ha gayret. yaylalar yaylalar...