23 Mart 2009 Pazartesi

25. Hafta


Lig tarihinin en enteresan sezonlarından birine tanık olduğumuz görünen köy. O enteresan sezonun belki de en enteresan haftası 25. hafta oldu. Şampiyonluğa (!) oynayan 5 takım var. Bu 5 takımdan ilk 2 sıradaki biribiriyle oynuyor. Bu 5 takımın maçlarında alınabilecek en fazla puan 12, en az 2. Fenerbahçe halay başıydı, mendili gören geldi. Şampiyonluğa oynayan 5 takımın maçlarından çıkan toplam puan: 2. Bu seferlik mi böyle denk geldi diyorum, geçen haftaya bakıyorum. Yine bu 5 takımın maçlarından çıkan toplam puan 5. Ağız tadıyla havlu bile attırmıyorlar adama.

Fotoğraf Cebit Fuarı'ndan. O günlerde Fenerbahçe havluyu çoktan atmıştı. Kupanın Samiyen'e gideceğini tahmin ediyoduk. Futbol enteresan oyun, bilemezsin ki Sivas'a kadar yolunun olduğunu. İlker askerde (asker dediysem Hudut Kartalı), kupanın adresi derin muamma, saçlar tekrardan uzamaya başladı. Futbol enteresan oyun dedik ya; Güiza İspanya, De Sanchis İtalya Milli Takımı'nda...

4 yorum:

ilkay dedi ki...

abi o ne fotoşop sandım ikinci paragrafı okuyana kadar hahaha

nasıl da tevazuyla kaldırıyosun kupayı. sende bi ergün penbelik seziyorum.

bu arada okhy ile ligi bıraktık biz. para biriktirip vespa alıcaz, çeşme sahillerinde hatun kovalicaz. kovalicaz dediğim, bildiğin üstlerine sürcez yani. afallayıp kaçmayan falan olursa çarpıcaz falan.

Adsız dedi ki...

fenerbahçe rahat şampiyon olur.
tabi talento fener yensin diye totem yapmazsa.

Taylan Özgür Topçuoğlu dedi ki...

http://yetenekavcisi.blogspot.com/2009/03/sene-basndan-bu-yana-galatasaray.html


Galatasarayı en iyi anlatan yazıdır bu :)

Scatterbrain dedi ki...

dayı ilkayın dediği gibi biz vespa'yı tutuyoz artık. çeşmede arkamıza manitayı attıkmıydı galatasaray kadıköyde kainat güzelliği kupasını kaldırsa umrum olmaz!