19 Mayıs 2010 Çarşamba

Jose Couceiro

''Şu anda, Portekiz'e dönmeyi düşünüyorum. Bundan 4-5 ay önce bir fırsat elde ettim ancak Gaziantepspor'a sözüm vardı. Bugün gelinen noktada, eğer ayrılacağımı bilseydim, bu fırsatı değerlendirirdim. Şu anda yorgunum ve Ajda Pekkan'ı dinliyorum. Ajda Pekkan'ın özellikle ''Palavra'' adlı şarkısını ve Manga grubunu seviyorum'' (kaynak)

Hangi ülkede olursanız olun eğer ligin dinamiklerini bilmiyorsanız başarılı olmanız çok zordur. Teknik Direktörlük kariyeriniz, bilginiz, tecrübeniz ne kadar üst düzey olursa olsun böyledir. Ligin 2. yarısında sadece 2 galibiyet alabilmesini de buna bağlıyorum. Ayrılma nedeni, Gaziantepspor'a güzel futbol oynatmaya çalışmasına rağmen topladığı 40 puan ve ligi 12. sırada bitirmesi. Tarzını ve stilini beğendiğim bir teknik direktör Couceiro. Ayrıca 2004/05 sezonunda Portekiz'de yılın teknik direktörü olmuş, kısa bir süre olsa da Porto'da görev yapmış, Portekiz u-21 milli takımını ve Litvanya milli takımını çalıştırmış bir teknik direktör. Alt yapıya da önem veren bir kişilik. Yolu açık olsun, umarım yolu yine Türkiye topraklarına düşer.

4 yorum:

K. A. dedi ki...

ayrıldığı zaman söyledim yine söylüyorum. quieroz'un yerine hemen milli takımın başına geçsin.

Sinan Yılmaz dedi ki...

İki sezondur burada ama pek ilgilenmiyor gibiydi. Takım geçen sezonun en çok pas yapan takımıydı. Ya en çok ya da Fenerbahçe'nin ardından 2. sıradaydı.
TFF'de yazıyor bu bilgi.

Ve fakat uyumsuz bir kadroları var.
Misal oyuncuların hepsi çok yumuşak. Ortasahada topa sert adam yok.

Zurita, Erman Özgür, Jorginho, Ahmet Arı, Julio, Olcan herkes teknik. Herkes on numara.

Stoperler Cesar ve Deumi ise inadına takoz.

Böyle uyumsuzluklar mevcuttu. Ve bir türlü çözülemedi

İlker Yılmaz dedi ki...

@extensor
katılıyorum yorumuna. ligin dinamikleri derken kasıtlarımdan birisi de buydu. antep'de dediğin gibi herkes 10 numara. 2. yarı lig daha da sertleşti ve antep çöktü.

Sade dedi ki...

g.antep oturup ağlasın bu işe! yazık ettiler 2 senelerine! üstüne bir de b.uygun u td olarak işe almak 2 seneyi neden bu hocayla geçirdiniz madem dedirtiyor!