8 Ocak 2009 Perşembe

Selçuk Şahin Golü


Ligimiz literatürüne yavaş yavaş oturmakta bu isim. Bu sezon sanırım Selçuk 4. kez attı aynı golden. Geçen sezon da vardı benzeri golleri. Eskiden Tuncay atardı benzerlerini, korner kullanılırken gerilerden koşarak gelir ve ön direkte vururdu kafayı. Selçuk ise aşırtarak atıyor. Benim anlamadığım rakiplerin neden hala buna adamakıllı bir önlem almadığı. Dün Bursaspor'a attığı golde de rahatlığın zirve yaptığı bir anda vurdu topa. Hadi Selçuk'u özellikle takip etmezsin ama bu adam daha birkaç hafta önce Galatasaray ve Beşiktaş'a da aynı golleri attı. Beşiktaş maçında önlem alınmıştı ama kaleci hatası golü getirmişti. Galatasaray ise ön direkte kendisini boş bırakmanın cezasını çekti diğerleri gibi.

Fenerbahçe'nin en önemli silahı kornerler derken, Fenerbahçe'nin attığı son 5 korner golünün 3'ünü Selçuk aynı şekilde attı. Uzaklardan koşarak aşırttığı toplarla can yakmaya devam eden Selçuk'a rakip savunmada 1 kişi eskortluk etse başları ağrımaz. Gözden mi kaçırıyorlar gözardı mı ediyorlar bilmiyorum. Ama hata ediyorlar...

2 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

bir de sivasa atmıştı böyle sanırım.

musti336 dedi ki...

çarşamba günkü maçta telsim tirbünündeydim.. ilk yarıdaki üç kornerde de özellikle dikkat ettim, "ya 5 yaşındaki çocuk biliyo da bu rakipler bilmiyo mu" diye..

biliyorlarmış.. selçuk daha ceza sahası dışındayken bir oyuncu yapışıyor kendisine ama selçuk ön direğe doğru yol aldığında kazım, selçuk'un markajcısının koşu yoluna çıkıp engelliyor, bir nevi perdeleme yapıyor..

hatta golden sonraki kornerde selçuk topa bir daha vurduğunda romaschenko hakeme kazım'ı şikayet ettiği için sarı kart gördü..