28 Haziran 2008 Cumartesi

Burak Yılmaz Fenerbahçe'de


Resmi açıklama yapıldı. trabzonspor daha önce vestel manisaspor ile anlaşmıştı. burak ise fenerbahçe'de oynak istediğini söyleyip trabzonspor'u reddetti. beklenen transfer şu dakikada gerçekleşmiş bulunuyor. bonservisi için verilen ücret konusunda bir açıklama yok. şu an için bilinen güneri güven'in bonservisinin verildiği ve yanına 2 tanede kiralık verileceği.

gelelim kendi burak yorumuma; yılmaz vural beşiktaş'a gönderdiğinde çok övmüştü oyuncusunu. burak, forvet arkası veya santrafor yardımcısı bir oyuncu. beşiktaş'a zaman zaman başarılı maçlar çıkardı ama genel itibariyle 1.5 senede çizdiği tablo pek iç açıcı değildi. bunda daha çok sağ açıkta oynaması da etkiliydi kanımca. manisaspor'da ise yarım sezon'da 9 gol attı. başarılı diyebiliriz. fenerbahçe'de ise burak'ın görevini üstlenen bir alex var. burak'ın ilk 11 oynaması çok zor. şu an da ilk 11 i zorlayabileceği konusunda da açıkçası bir fikrim yok. aragones'in gelmesi bazı taşları yerinden oynatacağı izlenimi uyandırdı bende. kesin yorumlar yapmak yerine bekliyorum fenerbahçe'yi. 2-3 hafta sonra bir şeyler belli olacaktır heralde.

1 yorum:

Gokhanson dedi ki...

burak yılmaz fenerbahçede oynamak için değil kendini ispatlamak için değil reinada tatmin etmek için gelmiştir..trabzonu kabul etmedi..önemli oolan iddaa ispat olsa seçerdi..reinada milliifutbolcuların yanıonda olmak onu herseyden cok mennun eder ..ii ki gitmiş beşiktaştan..