12 Haziran 2008 Perşembe

türkiye : 2 - 1 : isviçre


koca bir ilk yarıyı boşa geçirdik. belki de 2 yi yiyip çek cumhuriyetine karşı formalite maçına çıkacaktık. ilk önce kadro seçiminden bahsetmek istiyorum. tümer ve gökdeniz seçimleri maç öncesinde yanlış değildi aslında. yanlış olan nihat'ın yanına tuncay'a forma verilmesi. yağan yağmur bütün planları alt-üst etti şüphesiz ama semih'i yağmurlu havada da yağmursuz havada da oynatmak zorundasın.

boşa geçen ilk yarıdan sonra mehmet topal'ın oyuna girmesi rakibin orta sahada rahat oynamasını engelledi. semih'in oyuna girmesiyle yüksek topları senderos ilk yarıda ki gibi rahat karşılayamadı. dönen topları aurelio almaya başladı bu sefer. top bizde kalırken yine tuncay rezaletini seyrettik maçta. 180 dakika rezil oynayan tuncay son dakikada herkesin veremeyeceği bir çabuklukla topu arda'ya aktardı nihayetinde. arda'da gecenin iyi oyuncularındandı. tekniğini konuşturdu gerçekten.

volkan'a ise ayrı bir parantez açmak gerekli. gerçekten iki maçtada çok iyi bir performans gösterdi. şahsen volkan'ı çok beğenen biri değilim ama yiğidin hakkını yiğide vermek lazım.



çek cumhuriyeti il berabere kalırsak seri penaltılara geçilecek. beraberlik tabi ki ihtimallerlerden biri ama ben yine aynı şeyleri söylemek istiyorum. doğru kadro ile çıkarsak biz yeneriz çek cumhuriyetini. kötü bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum. çek cumhuriyeti'nde bir arda, bir nihat hatta bir tümer bile yok. isviçre'den sadece yarım gömlek üstünler rosicky'siz halleriyle.

Hiç yorum yok: