10 Aralık 2009 Perşembe

Uefa Şampiyonlar Ligi Fantasy Football #3


UEFA'nın Fantasy Football oyununda Blog İdman Yurdu Ligi kurmuştuk bildiğiniz üzere. Şampiyonlar Liginde grup maçlarını bitirdik. Sezon sonunda vereceğimiz Pierluigi Collina'nın ''Beni Oyun Kurallarım'' kitabını kazanmaya yaklaşan 5 arkadaşı bildirelim ve şu an ki performanslarını tebrik edelim istedik. 1. sırada Güven Yurdatapan'ın fenerbahçe takımı(280) bulunuyor. 2. sırada bir diğer renkdaşımız, aynı zamanda arkadaşımız Davut Başaran'ın ferroklo takımı(279) var. 3. sırada Berkim As'ın Dorchester takımı(277), 4. sırada Burak Kaptan'ın CIPOLLA F.C.(265) takımı ve 5. sırada Alper Öcal'ın Lambuja(265) takımı bulunuyor. Kendilerini tek tek tebrik ediyoruz. Ben denizin takımı DMT(258) 6. sırada, Sencer'in takımı Flamboyant Libadiye(216) 26. ve takımını Sencer'e teslim ederek hayal kırıklığına uğrayan Ümit'in takımı ug spor 27. sırada.
Son sıralara göz atmasak olmaz tabi. 49. sırada Sercan Sözütek'in Çukurovaspor'u, 48 sırada mert mert'in adanaspor'u veee 47. sırada Ali Okancı'nın Pennearabiata'sı var :) Bu arkadaşlar sıkı çalışıp, haftası haftasına takip etsinler takımlarını. Sezon sonunda son 3 takımı önümüzdeki sezon oynanacak lige almayacağız. Şaka bir yana ligi bir süre sonra unutup veya işten güçten düzenleyemeyen arkadaşlar olmasa sonuncuya da Leman dergisinin en kötü karne hediyesi gibi bir hediye vermek isterdim :)
Bildiğim kadarıyla elemeler başlangıcında transfer sınırlaması yok. Klavyenize kuvvet arkadaşlar, düzenleyin takımları.

3 yorum:

Turiaf dedi ki...

uefa kupasınında da fantazisi açılmış;
http://en.uelfantasy.uefa.com/

orada da bir lig açılsa mı?

İlker Yılmaz dedi ki...

ya onda geç kaldık. daha doğrusu uefa geç kaldı. gruplar bitince açılabilir ama bu sefer 0 dan başlayan arkadaşlarla önceden başlayan arkadaşları ayırt edemeyiz. anlayacağın yalan o iş :)

ferroklo dedi ki...

yedek kulubesi olayı bozuyor beni.
23 puan kulubede bırakılır mı kardeşim yuh