5 Temmuz 2009 Pazar

Sinan Ayrancı


Tam adı Ali Sinan Ayrancı. Transfer haberleri sık sık geçiyor ülkemizde. İsveç ligi takımlarından Brommapojkarna'da oynuyor. Devre arasında adı Galatasaray ile anıldı. Sezon sonu geldiğinde de Fenerbahçe dahil 2-3 Anadolu ekibiyle daha adı anılıyordu. Gençlerbirliği anlaşmış genç oyuncu ile. Pazartesi günü Gençlerbirliği ile antremanlara çıkacak.

Milli takımımızın unutulmaya yüz tutmuş yeteneklerinden biri. 5 kez u-15 takımında oynamış. 1990 doğumlu ve 1,90 m boyunda. İtalyanlara göre ''yeni Zlatan''. Geçtiğimiz yıl Mourinho ile görüşerek İnter'e transferi gündeme gelmiş. Aynı şekilde Juventus da ilgilenyordu kendisi ile. 2005 yılındaki bir turnuvada Bursaspor'un dikkatini çekmiş ama daha yaşı küçük olduğundan, okul sorunu sebebiyle transferi gerçekleşememiş. Çünkü babası Sinan'ın eğitimine çok önem veriyor. Sinan kendini şu ifadelerle tanıtıyor, ''Pivot santrforum. Yani topu saklayan, hava toplarına hakim ve teknik bir oyuncuyum".

1 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

Sinan Ayrancı birkaç yıl önce u15 milli takımımızda oynamış, ancak yakın dönemde isveç u18'de forma giymiş bi isim. geri döner mi bilmem ama onu da kaptırabiliriz..