21 Temmuz 2009 Salı

İbrahimoviç <> Eto'o


Yılın takasını bekliyor Avrupa. Ronaldo tok satıcıdan 94 milyon euro'ya alındı. İbra için de durum farksız. Rakibinin en santasyonel isimleri almasına cevap mutlaka verilmeli. Türk insanı da Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye katacaklarından çok, Beşiktaş'a atılan çalımdan bahsediyor. Akdeniz ülkelerinde durum böyle.

İbrahimoviç=Eto'o + Hlep (kiralık) + 40m euro eder mi? Etmez ama piyasa bu oldu bu sene. İbrahimoviç prestij sağlar Barça'ya. Eto'o da çok aratmaz İbra'yı İnter'de. Bana göre 2 takımda karda olacak. Mourinho, Quaresma ve Mancini'den büyük kazık yedi. Alın size fırsat. Üstelik sizin yarattığınız bir fırsatta değil bu. Hleb'de satın alma opsiyonu ile gelir büyük ihtimalle. Eski formuna geri dönerse İnter için büyük kar.

Bu transferle Serie A'nın piyasası La Liga'ya göre biraz daha düşmüş olacak ama düzeltmek de Serie A kulüplerinin elinde. Milan alamadı bir türlü Luis Fabiano'yu. Milan'ın 14m euro verdiği, Sevilla'nın 20m euro istediği yazılıyor. 20m euro Milan için dertse Berlusconi satsın o Milan'ı artık.

1 yorum:

Emre dedi ki...

Milan gerçekten transfer yapamıyor. Adebayor'u istediler 3 ay, City geldi parayı verdi aldı. Kaka'dan gelen paranın kulübün finansal düzeni için kullanılacağı da söyleniyor.