30 Temmuz 2009 Perşembe

Elano Galatasaray'da


Derenin suyu nerden geliyor bilen varsa söylesin. Giden yok, gelenin haddi hesabı yok. Servet gidecek, gelen parayla iyi bir transfer yapılacaktı. Hatta belki Mehmet Topal, İspanya'daki taliplerine yol alacaktı. Ama ne Servet gitti, ne Mehmet. Lincoln gitti, getirisi olmadı. Ama transfer bir şekilde yürüdü. Tebrik etmek lazım Galatasaray yönetimini. Giden Lincoln'ün yerini daha iyisiyle doldurdular. Mor formayı sattırabilecek böyle bir isim gerekiyordu. Bu sezon maçlardan önce taraftar "Haldun Abi"yi tribüne çağırırsa şaşırmam. Yumruk şov yapar gibi transfer yaptı adam.

Alex'le de kıyaslamak gerekirse; Alex'in koşanı, Lincoln'ün disiplinlisi ve milli takımda oynayanı !...

12 yorum:

bıyığım var dedi ki...

LAN NOLİY? olm nasıl olur lan? elano blumer bu, ne lincoln e benzer ne ona ne buna. elano blumer olm. tribe girdim ki çıkamıyorum

Başkanson dedi ki...

cidden inanılmaz. paramız yok lukunkuyu aldık gibisinden acı yılların içinden çıkamamışken elano yu alıyoruz.
elano millet elano.
olacak gibi değil. ben olsam milan ın yerinde haldun üstünel i alırdım.
hatta man city olsam haldun üstünele 10milyonlarca dolar sayardım ki, kaka yı alamadıktan sonra adamı real den geri getirsin buffon a tasma takım yeşil sahada gezdirsin vs vs...
olacak iş değil. cidden ağlamak istiyorum

Thiam Jaba dedi ki...

Fenerbahçe yıllarca ne transferler yaptı, derenin suyu nerden geldiğini sorduk mu? 1 transfer yaptık, oda 7 milyon euro'ya ( Türkiye şartlarında bile normal bir transfer) hemen derenin suyu muhabbeti. Bunu yayınlamazsınız zaten de. Madem para muhabbeti yapıcaktın, bu yazıyı yazmana gerek yok, hiç olayı görme, görmezden gel. İşte bu anlayışınız yüzünden en sevilmeyen takımsınız, karşınızdakinden kendinizi üstün görmek, rakipleri aşşağılamak. Böyle devam edin...

birkan dedi ki...

Fenerin borcu bellidir paralı başkanları belli gelirleri vardır Gs için bunları diyemiyorsun o halde dere suyu sormak normaldir.
Birde maşallah her transferiniz niyeyse 7 milyon euro ve 3 taksit Keita içinde böyle dediniz fukara Milan 3 taksite 7 milyon veremiyor.
Sponsor 40 milyon dolar verecek varmı başka gelir? Arazi sattı bizimi haberimiz yok herhal.
Saracoğlu gecekondu bunların arazileri Gsli futbolcuların boğazından kesilerek alındı zaten.

Sencer Yücel dedi ki...

@Thaim Jaba:

Olayı Fenerbahçe - Galatasaray münasebetine getirmenin manası yok. Galatasaray'ın sözü edilen maddi durumu bilinirken üstüste bu kadar iyi transferler yapmasına şaşırıyorum sadece. Yastık altında vardır, sponsor bulunmuştur bişey diyemem. Ama bulunmuş bir şekil o para. Bunun kimseyi küçük görmeyle alakası yok. Zaten transferde de bir anormallik yok dediğin gibi.

Ayrıca hakaret içermeyen her yorumunu yayınlarım, endişen olmasın o konuda.

Thiam Jaba dedi ki...

@di massimo talento

Galatasaray'ın maddi durumu biliniyor doğru, sonuçta hiç transfer yapmayacak diye bir şey yok. 7-8 milyon euro Galatasaray verir, kendi cebinden verir,sponsorlardan verir. Birşekilde verir. Evet Galatasaray-Fenerbahçe olayına getirmeye gerek yok. Ben sadece Galatasaray adam bulunca, gömümü buldu, altın mı buldu, nası buldular diyerek aşşağılamaya gerek yok diyorum. Örnek vermek gerekirse Perez 220 milyon euro'ya yakın bonservis bedeli ödedi, bunu pek çok kişi eleştirdi kara para aklıyor dedi, ve eleştirenler arasında dünya futbolunun saygın isimleri kara para olduğunu söyledi. Keza aynı durum Chelsea içinde geçerli, ve bu kara para olayı gerçek. Ve bunlar yıllardır böyle transferler yapıyorlar, kimse bir şey demiyor. Galatasaray 1 adam aldı diye mi böyle oldu, fenerbahçe yıllardır adamlar alıyo biz birşey demiyoruz gene dediğim gibi.
@ Birkan
Altın bulduk, gömü çıktı Sami Yen'in altında. Fenerbahçe alınca başkan zengin oluyo, biz alınca nası oldu ya, nası aldılar oluyo. Asıl dere suyunu Fenerbahçe için soruyorum bende. Nası oluyor bu kadar transferler senelerdir, Her sene yüksek meblağları alınan oyuncularınız var nasıl aldınız, nerden geldi bu para?

bıyığım var dedi ki...

sencer sende çok hafif bir "azizlik" görüyorum, böyle klas topçu gelmiş onu değil de değirmenin suyunu öne çıkartmalar falan, konu çarpıtmalar... Başkanına benzeme de mevzunun hakkını ver delikanlı

Sencer Yücel dedi ki...

@Thiam Jaba:

Şaşkınlığım Galatasaray'ı küçük görmemden değil transferi büyük görmemdendir. Ama dediğin gibi 7 milyon bulunmayacak bir para değil.

@ug:

Çocuk gelsin, oynasın hakkı verilir. Lincoln gitti, daha iyisini getirdiler diyorum şimdilik. Artık sen de FM'de Galatasaray'a yönelirsin. Bi Micah Richards eksik kaldı..

Sekhranikos dedi ki...

süper oldu süper. NEfis olacak bu sene. Derbilerde adam gibi oyuncuları izleriz artık.

Blogspor dedi ki...

Efendim şimdi aklı başında olan her birey bu transfer hususunda(Elano transferi) değirmenin suyunu sorar.Geçenlerde Galatasaray'ın yeni stadı yapılırken işçilerin parası ödenmedi diye greve gidilmedi mi?Yani görünen köy kılavuz istemez,bu kadar borç harç içinde bu transfer garip geliyor.Ayrıca Galatasaray yönetimi bu kadar borcun maliyetini cebinden karşılamamışta Elano transferini mi cebinden karşılayacak?

Ayrıca gönül isterdi ki Türk futbolu için iyi transfer diyelim ama Türk futbolunun ne kadar önemsendiğini Sivasspor'un 5-0 yenildiği maçta anladım ben.Millet sevinçten havalara uçtu Sivas yenildi diye,o yüzden bende hiç "Türk futbolu için iyi transfer" geyiğine girmeyeceğim.

neyse,kolay gelsin.

anarche dedi ki...

@Blogspor

Antu'laşmayalım lütfen o stad için Galatasaray'ın cebinden para çıkmamaktadır işçilerin parasını stadı yapan firma ödememiştir. Biraz araştırmayla stadın nelere karşılık yapıldığını ve kimin zararlı, kimin karlı çıktığını öğrenebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

galatasaray'ın toplam sponsorluk geliri 152 milyon dolar,adnan polat netanya maçı öncesi söyledi