21 Temmuz 2009 Salı

+2 Kim Olur


Şu an kampta bulunan yabancılar Alex, Deivid, R.Carlos, Bilica ve Güiza. Yeni gelen 2 Brezilya'lı ile birlikte sayı 7'ye yükselecek. Edu'nun sakatlığı sürüyor ama ne durumda, ne zaman takıma katılacak gibi sorular kulüp tarafından güncelleşmemiş durumda. Daum transfer bitmedi diyor. Stoper ikilisine baktığımızda ''dehşete kapılıyoruz'' ! Bilica - Önder şu an oynamaya en yakın isimler. Alternatif Bekir gözküyor. Eğer yabancı bir stoper transfer edilirse Edu'nun sözleşmesi dondurulacak gibi gözüküyor. Yani Fenerbahçe 3 yıldır oynattığı Lugano-Edu ikilisini kaybetmiş görünüyor.

+2 kim olur diye bakıyoruz kadroya. G.Gönül-Önder-Bilica-R.Carlos devam edecek bir süre. Cristian'ın orta sahaya, Andre Santos sol kanatta oynayacağı kesin. İleride Güiza, arkasında Alex ilk 11'in 6 yabancısı konumunda gözüküyor. Yabancı stoper getirilirse (ki çoğunluk bu fikri destekliyor) bu altı isimden kim kesilecek. İleride Güiza'nın yerine Semih'in oynaması düşünülebilir. Daha önceden Daum'un değişikliklerine aşinayız. Maç zora dönünce, gol sıkıntısı baş gösterdiğinde, Cristian'ın çıkıp Güiza'nın oyuna girmesini, Semih'le forveti ikilemesini görebiliriz. Bir bakıma şu kesin ki Deivid +2 in ilk yabancısı olacak. Alex veya Güiza 2. den biri olabilir. Alex zor ihtimal. Daum döneminde çok maç bilirim ekran başında kriz geçirirken hiç bir zaman Alex oyundan çıkmazdı.

1 yorum:

Beercholic dedi ki...

+ 2 kim olacak bilemem de Önder'e zerre güvenemem şu izlediğim 4 hazırlık maçı sonrası. Kesinlikle Bekir daha iyi iş yapar Önder'den ya da yabancı bir stoper alınacaksa alınır işte. Önder olmamalı... Çürümüş adam.