2 Nisan 2009 Perşembe

Türkiye 1 İspanya 2


Sabah gazeteleri açtığımızda gördüklerimiz yine bizi şaşırtmayacak; Tuncay çok top ezdi, Nihat son vuruşlarda etkisizdi, Emre orta sahada ezildi, Hakan Balta Güiza'yı kaçırdı, oyuncu değişiklikleri fiyaskoydu...

Oysa futbolun nasıl bir oyun olduğundan tekrar tekrar bahsetmeye gerek yok. Dün akşam çok kritik bir maçı kaybedip gruptaki şansımızı asgari düzeye indirdik. Oyuncu değişiklikleri tartışması hiç bitmeyecek elbet. Maçın sonucuna bakınca bana göre de yanlışlar vardı hatta. Ama kaybeden kadronun sahaya sürülmesini eleştirmek pek mantıklı değil şu ortamda. İlk maçtaki performanslar baz alınsa kadroda büyük fireler verilmeliydi. Halbuki maça dair umutları yüksekte tutan oyunculardan biri Arda'ydı. Kısacası 'amansız' olmak yetmedi bize. Keşke amansız oldukları kadar iş bilir oyunculara sahip olabilseydik. Belki o zaman kalan maçlar için daha iyimser olabilirdik. Ben yine takıma kızmadım ve yine utanç (!) duymadım. İyi oynayan değil iyi olan takım kazandı.

1 yorum:

sembolist dedi ki...

Dünkü takım,'ego'nun,inadın takımıydı.Ligimizn en formda isimleri (mehmet topuz-ayhan) aforoz edliyor bir inat ve kişisel kavga uğruna.UEFA kupasının eniyi oyuncusu seçilen Fatih tekke'yi unuttu bile bu şahıs(terim).
Ramosun karşında İbrahim Üzülmezin ne işi var,Allah aşkına.Nihat-Emre gibi egoizmin doruklarında ve inişe geçen isimlerden temzlenmeli bu takım.Eren Güngörü göbekte,Hakan Baltayı solbekte oynatmak çok mu zor.Mehmet Topuzu ve Ayhanı oynatıp,Ardanın vermini arttrmak çok mu zor.
terimin ''ben yaptım oldu,herşeyi iyi bilirim'' tavırları kabak tadı veriyor.
istifa et. defol..