21 Nisan 2009 Salı

Nike Halı Saha Ligi: "Asla Pes Etme"


Halı sahalar ülkemizde en yaygın şekilde bir sporun icra edildiği mekanlar. Hatta öyle ki futbolu bırakan profesyonellerin de oynama ihtiyaçlarını giderdikleri yerler. Hazırlık sürecinin zahmetsizliği ve birbirini tanıyan kişilerin futbol dışı uyumu da olaya dahil olduğunda tadından yenmeyen karşılaşmalar oluyor. Hal böyleyken bu işin organizasyona dökülmesi ve oynayanların rekabet isteğini körüklemek olaya ekstra heyecan ve şevk katıyor.

Bir süredir çeşitli mecralarda reklamına rastlamamanın mümkün olmadığı geniş çaplı bir halı saha turnuvasını Milli Takım sponsorlarından Nike üstlendi. Bu sefer "Amansız Ol" demiyorlar, zira keyif işi bu. Bu organizasyonun mottosu "Asla pes etme!". Öyle ki halı saha müsabakalarının altın kuralıdır bu, her skordan maç dönebilir. Ayrıca "Göster Kendini" sloganı da tam olarak yerini bulmuş. Şu an Premier Lig'de boy gösteren Tuncay'ın bu sahalardan çıktığını bilmek, kendini göstermek için gayet yeterli bir neden bence.

Turnuva, İstanbul, Ankara, İzmir ve Çorlu'da toplam 14 tesiste gerçekleşecek. Turnuva şampiyonu takıma, elemelerden çıktığı halı sahada 1 sene bedava üyelik ve Nike Futbol koleksiyonundan hediyeler verilecek. Başlangıç için hiç fena sayılmaz bence. "Bir de bizi görsünler" diyen takımların 30 Nisan'a kadar 8 kişilik kadrolarıyla turnuvaya kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

Son olarak naçizhane önerim; amansız olmayın, keyif alın, şahsi oynamayın, ayağa pas yapın...

Hiç yorum yok: