3 Mart 2011 Perşembe

Bastır Karşıyaka


Bank Asya 1. Lig'de müthiş bir rekabet var. Puan tablosunu yazmakla anlatamayız, buradan açıp baksanız daha iyi. Eh serde Karagümrüklülük olunca ister istemez Karşıyaka sempatimiz ağır basıyor bizim de. İstediği gibi bir dönem geçiremeyen Karşıyaka, geçen hafta bu sezonki bilmem kaçıncı hocası olarak yine Reha Kapsal ile anlaştı. 3-4 hoca değiştirmeyi tasvip etmiyorum ama yeni hoca yeni heyecan, yeni umut demek. Reha Hoca da bazı Karşıyakalılar'ın her ne kadar sıkıldığı bir hoca olsa da ben severim. Bu hafta Kartal'ı, Okan Öztürk'ün son dakikada attığı zor gol ile geçtiler. Fotoğraf süper. Okan'ı da daima beğenmişimdir. Tam bir jeneriklik gol adamı. Okan'da uzun zamandır "sıkıntı" vardı. Tam 310 gün sonra fileleri sarstı. Devamı gelsin inşallah. Karşıyakalı bir Süper Lig izleyelim.

3 yorum:

ultraslanhaber dedi ki...

Bu sene KSK'nın çıkması zor gibi. Şuan ki puan durumunda ilk 8de olan takımlardan biri direk çıkcak gibi duruyor. Diğerleri ise playoff..

Adsız dedi ki...

Mustafa B., "Şuan ki puan durumunda ilk 8de olan takımlardan biri direk çıkcak gibi duruyor" yorumunla geceme nese kattin, tesekkür ederim :)

Yeraltı Padişahı dedi ki...

bende neşe neşe katayım
Karşıyaka bierek çıkmıyor, seneye biz geliyoruz, Heyacanı eğlenceyi kaçırmak istemiyorlar.
1925