19 Ağustos 2009 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Gün Sonuçları

Merakla beklenen 2 karşılaşma vardı. Bunlardan en önemlisi Celtic-Arsenal maçıydı. Celtic kazansaydı süpriz olmazdı ama Arsenal beklenen sonuca imza atmış. Arsenal, 43.dk da kazandığı freekick vuruşunda top Gallas'ın sırtına çarparak bir şans golüyle öne geçti. 71.dk da da Cardwell'ın kendi kalesine attığı golle Arsenal turu büyük oranda garantiledi. Merakla beklenen bir diğer maç da Sporting Lizbon ile Fiorentina arasındaydı. Fiorentina 6.dk da Vargas ile öne geçti. 58.dk da Vukcevic beraberliği sağladı ama golden sonra formasını çıkrınca 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Sporting ataklarına devam etti ve Veloso'nun harika golüyle 2-1 öne geçti. 3. golü bulacak pozisyonları da yakaladı ama maç klasik Gilardino golü ile 2-2 berabere bitti. Bu Gilardino Parma'da da böyle goller atardı. Milan'da neden başarısız oldu hala anlamam. Shakhtar'ı eleyen Timişoara ise evinde Stuttgart'a 2-0 kaybetti. Hleb'in golü evlere şenlik.

4 yorum:

firat selcuk dedi ki...

hep soyluyorum blogumda, prandelli ile calısmasının eseri bu performans.. parma'da prandelli ile calıstı, fiorentina'da da aynı hocayla calısıyor, ikisi de birbirinin oyununu tamamlıyor ve ortaya bu cıkıyor..

bir de, gilardinho degil, gilardino.. bu hataya cok kurban gidiyor kendisi, brezilyalı gibi yazılıyor ismi hep..

Her Yol Roma dedi ki...

Franchi'nin Prandelli faktörünün yanında, Gilardino'nun AC Milan-Inter oyuncusu olmaması da var. Parma-Fiorentina-Udinese'de atar anca işte..

Maxim Tsigalko dedi ki...

futbol smart da fiorentina-s.lisbon macının tekrarının bir bölümünü izleyebildim ..ama vukcevic in yaptığı da güldürdü beni akşam akşam.. aklıma luciano nun denizli ile oynadıgımız kupa macındaki olayını hatırlattı.. oda uzatmalarda golu atıp formayı cıkarınca fb yi 9 kişi bırakmıştı..ama attıgı gol sayesinde mac uzatmaya gitmişti ve fb penaltılarla kazanmıştı.. anılar şelale..

seanpenn dedi ki...

gilardino milan a 2 inzaghi fazla olduğundan satıldı bence.