28 Ağustos 2009 Cuma

İstikamet Münih


Önce Manchester dedikodusu çıktı sonra araya Bayern girip 25 milyon euro'ya işi bitirdi. Bence Robben Los Galacticos 2'nin halkalarından biri olurdu. Eğer transfer sırf Robben'in Hollandalı olmasıysa, Perez'in mantığı çok yakın bizimkilerin mantığına. Sanırım Akdeniz insanı diye bir olgu var. Transferin tek mantıklı açıklaması Robben'den daha iyisinin alınacak olmasıdır. Bu isim de şüphesiz Ribery. Ribery dün Alman basınına transferinin söz konusu olmadığını açıkladı. Fakat Ribery'de işlerin her an değişebileceğini Türkiye yakından biliyor. Almanlar da öğenmiş olacak böylelikle. Yalnız bir hayli euro kazanarak. İbrahimoviç Eto'o takası gibi her iki kulüpte karlı çıkar kanısındayım. Özellikle de Bayern. Böylelikle Robben, Bayern'e Van Gaal'in getirdiği 2. Hollandalı oldu. Daha önceden Van Bommel vardı. Bir de Heerenveen'den alınan Hırvat Pranjic var.

7 yorum:

rasheedrec dedi ki...

R.Madrid Ronaldo-Kaka-Raul-Benzema 4lüsüyle oynamak istiyor bu sene. Bu yüzden yedek kalacak ve para edecek oyuncuları elden çıkarmaya çalışıyorlar. Robben-Sneijder-Van der Vaart-Huntelaar 4lüsünü göndermeye çalışmalarının bence tek sebebi bu. alternatif oyuncu olarak Granero-Higuain gibi oynamayınca sorun yaratmayacak oyuncuları düşünüyorlar. bi de şu var: yollamasalar diğer klüplere ayıp olucak, haksız rekabet olsun istemiyorlar sanki:) Robben'in Münich seyircisini ayağa kaldıracağı kesin ancak takımı yukarılara taşıyabilecek mi bilinimez.. izleyip göreceğiz.. neyse.. bu arada Pranjic Hırvat, bi yanlışlık olmasın..

İlker Yılmaz dedi ki...

@recep
Pranjic'i bir hollanda takımından geldiği için yazdım. Fenerbahçe'nin Brezilya takımlarından Lugano ve Maldonado'yu getirdiği gibi.

Emre Bozkurt dedi ki...

Hayırlı olsun bayerne :D

Unknown dedi ki...

kesinlikle bu adam ribery den daha iyi topcu.versinler iste ribery i 50 milyon a.robben transferiyle birlikte real e tüm zamanların en büyük kazıgını atarlar kanımca.

Bolat dedi ki...

Braafheid'i atlamissiniz:)

İlker Yılmaz dedi ki...

@bolat
van gaal'in getirdiği 2. hollandalı oldu derken braafheid ile robben i kastetmiştim :)
sanırım son 2 cümle biraz karışık olmuş.

Bolat dedi ki...

Evet hocam simdi sizin söylediginiz sekliyle yeniden okuyunca taslar oturuyor yerine.