4 Ağustos 2009 Salı

Batuhan Karadeniz


Bu genç yaşına rağmen bu kadar vukuat işleyen bir futbolcu olmaz. Medyaya yaptığı açıklamaları bile bile vukuat bu adamın. Fenerbahçe maçından sonra ''Kral yapmayacaksın, kral olacaksın'' söylemi başlı başına bir ego, kendine aşırı güven meselesi. Yalan yok çok da yetenekli bir futbolcu. Eğer bir şekilde gözden düşmez, kimse kendisine sırt çevirmezse ileride daha çok aykırı söylemlerini, hareketlerini duyacağız/izleyeceğiz. Şimdiki hareketleri Juventus'a gelmeden önceki İbrahimoviç'e çok benziyor. İbrahimoviç olma potansiyeli de yok değil kendisinde.

Menejeri PSV'nin kiralık istediğini açıkladı ama transfer gerçekleşmedi. Büyük ihtimalle satın alma opsiyonu koymak istemiştir PSV. Sonuçta çocuk yuvası değil, yetiştirip ekmeğini başka kulüp yesin. Kişisel görüşüm bu yetenek Türkiye'de kalırsa Sergen'den öteye gidemeyecek. Zaten eskisi gibi Sergen yetiştirme uğraşında değil İstanbul'un 3 büyük kulübü. Sergen mertebesine ulaşamadan silineceğine, ne şartla olursa olsun bu yeteneğin yurt dışına kapak atması sağlanmalıdır. Sonraki yatıştan yüzde mi istersin, performans bonusları mı istersin bilemem ama mutlaka bu adamı yurt dışına göndermek zorundayız. Avrupa'da daha bir durulacağını, kendini futboluna verip, geliştireceğini düşünüyorum. Bu ülkede kalırsa daha çok vukuatları ile milletin ağzına sakız olur.

4 yorum:

FASLI dedi ki...

"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim." sözünü hiçe sayan şahsiyet.

bombe_ekran dedi ki...

kesinlikle doğru bir tespit.gittiğinde bu kadar konuscak mikrofon bulamayacagından dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlayıp futbola yogunlaşabilir.umarım o zman gerçekten bi yıldız kazanmış oluruz

Unknown dedi ki...

hakikaten yetenekli ama İbra potansiyeli biraz abartma olmamıs mı

İlker Yılmaz dedi ki...

ibra potansiyeli biraz abartılı tabi ama oyun stili, boyu posu, saha dışındaki davranışları ibra'ya benzediği için böyle bir benzetmede bulundum. yoksa efendi olur, çok çalışırsa mutlaka ibrahimoviç olacak gibi olur şeklinde anlaşılmasın lütfen.